"Eva Longoria är fet"

"Desperate Houseviwes"-stjärnan är inte gravid.


Det har tisslat och tasslats om huruvida Eva Longoria är gravid. Eva – som spelar latinobejben Gabrielle Solis i "Desperate Housewives" – har byggt hela sin rollfigur på att vara slank och sexig. Men nu tar motspelerskan Felicity Huffman bladet ur munnen.

–Hon är inte gravid. Hon har bara blivit fet, säger Felicity till People.

Den välsvarvade Longoria har inte tappat greppet helt. Den nya kroppen är till för rollen i "Desperate Housewives". I avsnitt som spelas in i skrivande stund är Eva Longoria även klädd i en så kallad "fat suit". Anledningen är att serien då har hoppat fram 5 år i tiden.

Skrivet av:

Senaste nytt

"American hustle"-duo i ny spionfilm

1 timme sedan

Skådespelaren Ryan O’Neal död – blev 82 år

igår 23:22
Den Oscarsnominerade skådespelaren Ryan O’Neal har avlidit, 82 år gammal. Mest känd är han för en rad filmer från 1970-talet som "Love story", "Paper moon", "Go’dag yxskaft" och "Barry Lyndon".

Programledaren Victoria Dyring om att åldras: "Klok och cool"

igår 22:52
Hur mycket vet du egentligen om vetenskapsjournalisten och programledaren Victoria Dyring? Nyheter24 har samlat allt du kan tänkas vilja veta: uppväxten, vetenskapen och barnen.

Masha Gessen efterlyst av rysk polis

igår 21:48
Rysk polis har satt den kända exilförfattaren och Putinkritikern Masha Gessen på sin lista över efterlysta.

Grate satsar på kvalitet – får Naglerpriset

igår 20:16
Hon har bidragit till två Nobelpris och kämpat för den översatta kvalitetslitteraturen. Nu får Elisabeth Grate Naglerpriset för sin förläggargärning.

Djupare budskap i nya "Squid game"

igår 18:04
Länge gick det trögt med manusskrivandet för "Squid game"-skaparen Hwang Dong-hyuk, men nu pågår inspelningen av den andra säsongen av succéserien enligt plan.