Här sprutar Katrin in Botox

Katrin Zytomierska har inte bara vikt ut sig. Nu är det skönhet som gäller.


Trenden sprider sig. Katrin Zytomierska har gjort som Linda Rosing. Lagt upp bilder på sin blogg som chockat läsarna. Bilder där hon får botox insprutat i pannan. Ett äventyr som hon delade med sin pappa som också fick sin dos nervdödande gift.

"SpontanBotox! Eftersom jag och farsan kör en heldag är det på sin plats att vi inviger mig i Botoxträsket. Bra så! Skönt med pappa som stöttar också. Ha ha. Spännande!", skriver Katrin i sin blogg.

Och reaktionerna från läsarna har inte låtit vänta på sig.

"Men skärp dig, nu är bara 30... vänta med att spruta in gift i ansiktet tills du blir rynkig på riktigt, annars kommer du bli beroende och så slutar det med att du ser ut som Cher om 5 år! Det vill du väl inte?", skriver Sandra.

"Ska du bli nya Linda Rosing? Synd.", skriver en anonym läsare.

Men själv verkar Katrin Zytmoierska vara nöjd över sitt skönhetsingrepp.

"Äsch! Det här var ju inte farligt alls. Men jag fick just veta att man inte ser resultat med en gång så ni får vänta på efterbilderna. Nu är jag klar! Juhuuu! Jag klarade det!", skriver hon i sin blogg.

Framtiden får utvisa om vi har en ny Rosing att vänta i teveskärmen.

Här spelar Katrin SMS-roulette

Skrivet av:

Senaste nytt

Ilskan efter kvalfinalen: "Uppenbart korrupt"

Fröken Snusk: Jag är besviken

2 timmar sedan
Fröken Snusk var en hårsmån från att gå till final i Melodifestivalen. Men Jay Smith knep platsen trots samma poäng och nu kritiseras SVT för upplägget i kvalfinalen. Kanske ska de kika över det en vända och se om det behöver ändras till nästa år, säger hårdrocksduon Scarlet, som hamnade fyra.

Raye slår rekord på Brit Awards

idag 01:44
Brittiska stjärnskottet Raye slår nytt rekord i att vinna flest priser på Brit Awards på en och samma kväll.

Smith och Wickihalder kvalade till final

igår 23:32
Annika Wickihalder och Jay Smith knep de två sista finalplatserna genom att kvala in. Något som nu väcker kritik, eftersom de tävlade i deltävlingen sekunderna innan.

Smith och Wickihalder kvalade till final

igår 21:54
Det blir de två tidigare "Idol"-deltagarna Annika Wickihalder och Jay Smith som tar de två sista finalplatserna efter finalkvalet. De möter bland andra Danny Saucedo och Smash Into Pieces i Friends Arena nästa helg.

Marcus & Martinus höll för favorittrycket

igår 20:08
Marcus & Martinus och Medina går direkt till final i Melodifestivalen. Trots att den norska tvillingduon var favorittippade tog de inte segern för given. Man vet aldrig med tv, vem som går vidare. Vi är bara tacksamma för alla som har röstat på oss, säger de.