Katrins nya attack mot LouLou

Bloggerskan gör sig lustig på Idol-LouLous bekostnad.


Det blev som bekant en folkstorm kring Katrin Zytomierska när hon ledde Idolprogrammet Eftersnack i TV4. Nu verkar hon vilja återuppliva de gamla goda tiderna och går till förnyad skämtattack mot LouLou.

Och det hela handlar om LouLous deltagande i Kanal 5:s nya program ”Wipeout”. Ett program där man ska klara sig genom hinderbanor för att vinna.

”Jag kom på lite hot gossip som jag faktiskt kan dela med mig av för att det är humor. Eller det är det för mig. För många av er är detta elakheter och hån och må så vara. Jag har nu fått veta att den som castade (valde in deltagarna) medvetet lurade in Loulou. Och detta är både elakt och kul... Denna tjej har lagt fram programupplägget för Loulou och på något briljant sätt lyckats att utesluta just det faktum att det innefattar en hinderbana. Snacket ska tydligen ha gått så här "Du får åka till Argentina...GRATIS!. Du får sola och bada och hotell och mat och massa mat och dryck också...", skriver Katrin Zytomierska i sin blogg.

Förra gången Katrin skämtade om LouLou var det inte bara ”mulliga” människor som reagerade på hennes oförskämda sätt. LouLou bojkottade även programledaren och vägrade prata med henne. Något som inte bekymrar Katrin Zytomierska.

”Jag kan se framför mig hur de hajfajvar vilt på redaktionen när detta sker. "Hur fan lyckades du?!" "Ä men jag lockade henne med sol och mat!"... Jag misstänker att hon kanske inte gick så långt i tävlingen. Men det återstår att se.”, avslutar hon sitt inlägg.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!