Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Gravida Graaf får en flicka

Nöje | 24/11/2008 19:43

Hannah Graaf: Jag har varit så upprymd hela dagen, går runt på små moln.

STOCKHOLM. Hannah Graaf har varit hos barnmorskan och fått goda besked. Barnet som växer i hennes mage har alla fingrar och tår på plats.

– Tänk att det finns ett litet liv i min mage, en gåva. Kvinnan som gjorde ultraljudet sa att hon hade väldigt långa smala tår, vilket är mitt och Peters största kännetecken, skriver Hannah i sin blogg.

Hannah har två barn sedan tidigare; sonen William med skivproducenten och Idoljurymedlemmen Andreas Carlsson, och sonen Mio med Daniel Boudal. Bara söner alltså, men gissa vad. Nu är en liten flicka på gång.

– Det kommer bli en liten flicka! En söt liten tjej, kan knappt förstå att jag inte längre kommer vara den enda tjejen i min mans dominerade familj : ), skriver Hannah och fortsätter:

– Jag har varit så upprymd hela dagen, går runt på små moln. Känns så skönt att veta att allt är bra och nu kan vi slappna av och sluta oroa oss hela tiden att något ska vara fel, skriver Hannah i bloggen.

Grattis till den roliga nyheten önskar Nyheter24.

Video: Hannah & Magdalena Graaf med You got what i want

Skrivet av: