Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Cindy Crawfords sexiga comeback

Nöje | 23/11/2008 17:38

90-talsikonen åter framför kameran.

Cindy Crawford, 42, som varit borta från allmänhetens ljus sedan hennes kontrakt med Revlon avslutades för åtta år sedan, försöker sig nu på en comeback framför kameran.

Men Crawford själv hävdar att hon aldrig varit borta:

– Jag har aldrig tagit ledigt. Jag arbetade på mina träningsvideor och min hudvårdskollektion. säger Crawford till Times.

För ett tag sedan hävdade den forna supermodellen Claudia Shiffer att ”modeller, av den sorten vi var, finns inte längre. Ingen vill betala för dem.” Men nu verkar det som om hennes uttalande kom för tidigt. Flera av 90-talets gamla supermodeller har nyligen landat kontrakt med stora märken som Prada, Dolce & Gabbana och Yves Saint Laurent.

Cindy Crawford förklarar det hela med att de kvinnor som växte upp med supermodellerna själva blivit äldre och vill se kvinnor i sin egen ålder.

– Personer i 40-50-års åldern ser inte ut som de gjorde när jag växte upp i Illinois. Nu för tiden tar folk hand om sig själva och är beredda att arbeta på sitt yttre, säger Crawford till Times.

Klicka på pilarna ovan för att se vår stora bildspecial.

Skrivet av: