En person knarkmisstänkt på P3 Guld

Polisen fortsätter kolla droger på musikgalorna.


Under efterfesten till gårdagskvällens stora P3 Guld-gala i Göteborg slog polisen till och en person är misstänkt för narkotikabrott.

Tidigare har polisen gjort uppmärksammade tillslag på bland annat Grammisgalan, där den kvällens stora kung Andreas Kleerup var mycket kritisk mot polisens tillvägagångssätt.

I går var det alltså dags igen. Civilpolis fanns på plats på efterfesten till P3 Guld för att leta efter misstänkt narkotikabruk bland festdeltagarna.

– I samband med galan och efterfesten till den kommer vi att göra en narkotikakontroll, säger Jan Strannegård som är presstalesman för polisen i Västra Götaland till Aftonbladet.

Sent i går natt uppgavs enligt källor en person från södra Sverige, enligt uppgift kompis till en av artisterna, ha testat misstänkt positiv i en poliskontroll.

Artisterna på P3 Guld gillar inte att polisen är där och förstör stämningen.

– Det är lite provocerande, det finns ju många fler tillfällen att plocka folk för narkotika än på sådana här galor. Men de vill väl visa att de är här och göra lite reklam för sig själva, säger Anders Fridén, sångare i In Flames till Aftonbladet.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

"Oppenheimer"-paret adlas efter succén

Här syns Carolas ex Jimmy med tv-stjärnan: "Puman är här"

idag 15:42
Carola Häggkvist och hennes ex-pojkvän Jimmy Källqvist såg ut att ha det trevligt med den kända tv-stjärnan. "Puman är här", skriver Carola på sin Instagram.

Carina Berg oigenkännlig på nya bilderna: "Jag behöver hjälp nu"

idag 14:55
​Carina Berg har gjort en drastisk förändring med sitt utseende. Förgäves försökte Carolina Gynning stoppa henne – men Carina lyssnade inte. – Det var modigt. Du var modig som gjorde det, säger Carolina Gynning till Carina.

Realityprofil åtalas – slog barnen blodiga med stekspade

idag 14:12
​En svensk realityprofil åtalas nu, misstänkt för att ha misshandlat sina barn under flera års tid. I samtal med socialtjänsten har barnen berättat detaljerat om hur de blivit misshandlade med bland annat en stekspade i metall och slagna med en fjärrkontroll.

Efva Attling och Eva Dahlgren släpper låt ihop

idag 13:24
För första gången på 43 år släpper Efva Attling en låt – tillsammans med sin fru Eva Dahlgren. "Remember summer breeze" är skriven av dem båda och beskrivs som en sommarsång med 70-talskänsla.

Harvard tar bort bok med människoskinn

idag 13:06
Harvards universitetsbibliotek har bestämt sig för att ta bort omslaget på en bok som länge varit omstridd – eftersom pärmen är gjord av en människas hud, skriver New York Times. 1800-talsboken av Arsène Houssaye handlar om människans själ, och har titeln “Des destinées de l’ame".