Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Tjuvkika på Dohertys lya

Nöje | 12/02/2009 17:17

Att lita på Pete Doherty är som att luta sig mot en fontän. Det blev teve-teamet från MTV varse.

Det är mycket Pete Doherty nu. Den 18 mars 2009 släpps Pete Dohertys solodebut Grace/Wastelands. Ett dussin brokiga låtar som rör sig mellan knarkig singer-songwriting via totalt okomplicerad och väldigt melodisk pubpop. Dessutom gör den sjavige Babyshambles-sångaren en spelning i Borlänge i sommar.

Men för de som inte orkar vänta så länge och redan nu vill ha en dos av Pete Dohertys säregna hem eller kanske bara höra Petes tankar om droger, vänner och ex-flickvänner så går det bra att ratta in MTV nu på söndag.

Då visas nämligen en dokumentär där ett brittiskt filmteam följer sångaren under 24 timmar. Pete Doherty, som är bästis med Diors tidigare chefdesigner Hedi Slimane, har en erkänd näsa för mode och stil. Därför är han bokad till en catwalkvisning under Londons modevecka. Samtidigt ska han köra ett akustiskt gig på en pub. Hur ska det gå? Och varför försvinner han hela tiden? Snart får du svaret.

”Pete Doherty in 24 Hours" visas på söndag den 15:e februari 2009 på MTV.

VIDEO: Klipp från Pete Doherty in 24 hours

VIDEO: Pete skjuter heroin på Thailandssemestern med Kate Moss

VIDEO: Babyshambles "Delivery"

Skrivet av: