1 av 2
- Foto: All Over Press
Vill ta ledigt för att få mer tid med maken Russel Brand. Uppgifter gör gällande att de planerar att skaffa barn.
2 av 2
Vill ta ledigt för att få mer tid med maken Russel Brand. Uppgifter gör gällande att de planerar att skaffa barn. - Foto: All Over Press

Katy Perry tar paus från musiken

Sångerskan Katy Perry uppges vilja ta ledigt från musiken i ett år för att bilda familj tillsammans med maken Russel Brand.


Katy Perry börjar se slutet på sin världsturné American Dreams. Sista spelningen är den 23 november och efter det planerar stjärnan ett uppehåll från musiken på över ett år, skriver Perezitos.com.

Källor till sajten uppger att Perry, som arbetat hårt under världsturnén, vill ta en paus från musiken för att umgås med skådespelarmaken Russel Brand. Och kanske har de även planerat att skaffa barn.

– Hon har meddelat sin manager att hon vill ta ett år ledigt för att bilda familj med Brand, säger källan.

/
/
/
/
/
/
/
/
Relaterat
Senaste nytt

Fia Forsström hittade fansen utomlands

Jenny och Niklas Strömstedt erkänner – då bråkar vi som mest: "Passivt aggressiv"

I söndagens avsnitt av TV4:s succéproduktion "Vilket liv" är det dags för Niklas Strömstedt att hyllas efter en lång karriär. I avsnittet berättas det bland annat om åren med GES men även om hur relationen med Jenny Strömstedt kan se ut.

Bronshjältarnas skvaller från VM-efterfesten 1994: "När alla andra sov...

I söndagens avsnitt av TV4:s "Vilket liv!" medverkar Niklas Strömstedt. Under programmet behandlas flera milstolpar i artistens långa karriär. Bland annat vad som hände under efterfesten efter VM 1994.

Dolly Parton gör cover på rockklassiker

1 timme sedan
En cover på 4 Non Blondes låt "What's up" från 1993 – det är Dolly Partons senaste projekt. Covern släpptes i helgen och är en av flera låttolkningar på Partons kommande album "Rockstar" som släpps i mitten av november.

Fransk rappare dömd för mord

idag 01:50
Den franske rapparen MHD, som egentligen heter Mohamed Sylla, har dömts till tolv års fängelse för att ha mördat en ung man i Paris 2018.

Sara Shirpey om skådespeleriet: "Inte något jag tänkte att man kunde jobba med"

igår 16:45
Sara Shirpey är en svensk skådespelare som medverkat i ett antal större svenska produktioner bland annat krimserien "Top Dog" från år 2020. Nu är hon återigen aktuell i den nya serien "Taelgia".

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.