Kanye har helt klart en kärlek till fylliga rumpor. Kim bör alltså vara perfekt för Kanye. Här tar han ett stadigt tag i exet Amber Roses rumpa på en premiär.
1 av 8
Kanye har helt klart en kärlek till fylliga rumpor. Kim bör alltså vara perfekt för Kanye. Här tar han ett stadigt tag i exet Amber Roses rumpa på en premiär. - Foto: Stella Pictures
Så här såg det ut när Kanye och Amber gick loss på röda mattan.
2 av 8
Så här såg det ut när Kanye och Amber gick loss på röda mattan. - Foto: Stella Pictures
Nu är Amber lyckligt förlovad med artisten Wiz Khalifa.
3 av 8
Nu är Amber lyckligt förlovad med artisten Wiz Khalifa. - Foto: Stella Pictures
Hollywoods nästa it-par?
4 av 8
Hollywoods nästa it-par? - Foto: Stella Pictures
Kim försökte unvika paparazzis när hon på onsdagen var ute och gick med Kanye i New York.
5 av 8
Kim försökte unvika paparazzis när hon på onsdagen var ute och gick med Kanye i New York. - Foto: Stella Pictures
Stjärnorna försökte undvika att bli fotograferade tillsammans
6 av 8
Stjärnorna försökte undvika att bli fotograferade tillsammans - Foto: Stella Pictures
Det var inte så länge sedan som Kim dök upp på en av Kanyes visningar i Paris. Då bar hon de här skorna - för 40 000 kronor, signerade Kanye. Vägen till en kvinnas hjärta går kanske genom skor.
7 av 8
Det var inte så länge sedan som Kim dök upp på en av Kanyes visningar i Paris. Då bar hon de här skorna - för 40 000 kronor, signerade Kanye. Vägen till en kvinnas hjärta går kanske genom skor. - Foto: Stella Pictures
Igår gick det påstådda paret för första gången ut  tillsammans offentligt.
8 av 8
Igår gick det påstådda paret för första gången ut tillsammans offentligt. - Foto: AP Photo/Chris Pizzello/Stella Pictures

Kanye erkänner romansen med Kardashian - i ny låt

Efter att Kanye West exflickvän Amber Rose anklagat honom för otrohet berättar nu artisten hur det ligger till.


Det har länge spekulerats i om Kanye West, 34, och Kim Kardashian, 31, har en romans. Nu reder Kanye ut alla frågetecken och erkänner vad han egentligen känner för reality-stjärnan.

– And I’ll admit, I fell in love with Kim, sjunger arsiten i den nya låten "Theraflu" som hade världspremiär på onsdagen.

Kanye passar även på att nämna Kardashians ex Kris Humphries i den nya singeln.

– Lucky I ain’t have Jay drop him from the team, fortsätter han, och syftar på Humphries som spelar i basketlaget New Jersey Nets - som delvis ägs av Jay-Z.

Orogen med Kim

I början av året avslöjade Wests ex Amber Rose, 28, att Kim var en av anledningarna till att förhållandet mellan henne och Kanye tog slut. Bland annat ska Kim ha ringt, sms:at och skickat porriga bilder till rapstjärnan.

Det var i augusti förra året som Kardashian under ett storslaget bröllop lovade Humphries evig kärlek. Äktenskapet höll dock bara i 72 dagar.

Lyssna på låten här:

/
/
/
/
/
USA
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Robinson-Hannas svar på Charlottas anklagelse: "Onödigt"

Marcus & Martinus ger ut sina memoarer

Marcus & Martinus ska berätta historien om sina liv i en ny bok som ges ut i november. Boken "Två röster, en historia" är skriven tillsammans med journalisten Frida Söderlund, som vill ge de norska tvillingarna chansen att prata till punkt.

Julia Franzén rånad i soprummet – det här tog tjuven

Julia Franzén blev under veckan rånad av en tjuv medan hon väntade på en taxi. Men vad fick den elaka tjuven egentligen med sig?

Försenad Madonna stämd – igen

Madonna har återigen blivit stämd inför domstol av konsertbesökare som tycker att en spelning startade för sent.

GVFÖ-Kalle och partnern första samkönade paret att adoptera

Kalle Norwald är en av experterna i "Gift vid första ögonkastet". Nu berättar Kalle att han och hans partner var det första samkönade paret i Sverige att få sin ansökan om gemensam adoption godkänd utomlands.

Anne Hathaway: "Behövde hångla med tio killar"

Nu är hon en filmstjärna, men i början av sin karriär kände sig Anne Hathaway utsatt – bland annat fick hon genomgå ett "kemitest" och hångla med flera tänkbara motspelare. Jag tyckte att det var jätteäckligt, säger hon i en intervju.