Vem vill bli förband till Metallica?

- 20/04/2009, 10:58 -

Tävling på MySpace avgör vilka som får spela på samma scen som Metallica.

Inför det att världens största hårdrocksband Metallica, tillsammans med flera andra stora band, kommer med Sonisphere Festival i Hultsfred utlyses nu en tävling på MySpace som ska få fram ett förband till jättarna.

Tävlingen, som arrangeras av festivalledningen och MySpace, går ut på att ett utvalt skandinaviskt band ska framröstas av användarna på MySpace. Fansen får möjlighet att nominera sina vänner eller favoriter och svenska, norska och danska band kan själva anmäla sig.

Så småningom kommer en jury från Sonisphere festival att ta ut sina favoriter varpå användarna röstar fram en vinnare som får spela på Sonispheres scen den 18 juli, som förband åt bland annat Metallica(!).

"Vi på AEG Live tycker det är fantastiskt roligt att kunna erbjuda en sån här möjlighet till ett av alla de otroligt bra band som finns ute i Skandinavien som ännu inte blivit presenterade för en större publik. Att få spela framför 40.000 fans på sommarens största rockhändelse är något av en dröm även för etablerade band, så de som vinner får se till att hålla nerverna i styr den 18 juli och vi ser verkligen fram emot det här", skriver AEG Live i ett pressmeddelande.

Nomineringsfasen startar i dag, måndag.

Skrivet av: