Torsdag 28 Okt
Stockholm

Ashlee Simpson i nya Melrose Place

Till hösten återupplivas nittiotalsklassikern Melrose Place i amerikansk teve.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Långköraren Melrose Place dominerade många unga tjejers tevetittande under nittiotalet. Serien, som började som en blygsam Beverly Hills 90210-spinoff, växte snabbt och blev lika populär som sin storasyster.

Melrose Place var plantskola för många av dagens stora tevestjärnor. Vem tänker till exempel på Melrose Place längre när de ser en bild på Förhäxads Alyssa Milano? Eller Gossip Girl-morsan Kelly Rutherford? Desperate Housewives-Bree? Häxan Wilhelmina Slater i Ugly Betty..?

Nittiotalssuccén Beverly Hills fick en uppföljare förra året, med de gamla favoriterna Shannen Doherty och Jennie Garth i mindre roller. Tittarsiffrorna har varit så där, men en andra säsong är spikad.

Trots det svala mottagandet för nya 90210 så satsar man ändå på att blåsa liv i ännu en Aaron Spelling-produktion. Melrose Place 2.0 kommer börja sändas på amerikanska CW till hösten, och i en av huvudrollerna ser vi Ashlee Simpson-Wentz. Katie Cassidy från Supernatural kommer också ha en av de större rollerna i serien om invånarna i ett litet bostadskomplex i Los Angeles.

Skrivet av:

Kommentera
Kopiera länk
Dela