Ashlee Simpson i nya Melrose Place

Till hösten återupplivas nittiotalsklassikern Melrose Place i amerikansk teve.


Långköraren Melrose Place dominerade många unga tjejers tevetittande under nittiotalet. Serien, som började som en blygsam Beverly Hills 90210-spinoff, växte snabbt och blev lika populär som sin storasyster.

Melrose Place var plantskola för många av dagens stora tevestjärnor. Vem tänker till exempel på Melrose Place längre när de ser en bild på Förhäxads Alyssa Milano? Eller Gossip Girl-morsan Kelly Rutherford? Desperate Housewives-Bree? Häxan Wilhelmina Slater i Ugly Betty..?

Nittiotalssuccén Beverly Hills fick en uppföljare förra året, med de gamla favoriterna Shannen Doherty och Jennie Garth i mindre roller. Tittarsiffrorna har varit så där, men en andra säsong är spikad.

Trots det svala mottagandet för nya 90210 så satsar man ändå på att blåsa liv i ännu en Aaron Spelling-produktion. Melrose Place 2.0 kommer börja sändas på amerikanska CW till hösten, och i en av huvudrollerna ser vi Ashlee Simpson-Wentz. Katie Cassidy från Supernatural kommer också ha en av de större rollerna i serien om invånarna i ett litet bostadskomplex i Los Angeles.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Pernilla Wahlgren flyttar: “Har lite hybris”

Robinson-Hannas svar på Charlottas anklagelse: "Onödigt"

För Charlotta Hedlund, 30, var det "en chock" när hon hörde vad några av de andra "Robinson"-deltagarna sa om henne i synkar. Men enligt Hanna Danemyr, 45, finns en enkel förklaring. – Att gå i klinch med någon när man lever under de förhållanden vi gjorde, skulle bara skapa en otrevlig stämning, säger hon till Nyheter24.

Marcus & Martinus ger ut sina memoarer

Marcus & Martinus ska berätta historien om sina liv i en ny bok som ges ut i november. Boken "Två röster, en historia" är skriven tillsammans med journalisten Frida Söderlund, som vill ge de norska tvillingarna chansen att prata till punkt.

Julia Franzén rånad i soprummet – det här tog tjuven

Julia Franzén blev under veckan rånad av en tjuv medan hon väntade på en taxi. Men vad fick den elaka tjuven egentligen med sig?

Försenad Madonna stämd – igen

Madonna har återigen blivit stämd inför domstol av konsertbesökare som tycker att en spelning startade för sent.

GVFÖ-Kalle och partnern första samkönade paret att adoptera

1 timme sedan
Kalle Norwald är en av experterna i "Gift vid första ögonkastet". Nu berättar Kalle att han och hans partner var det första samkönade paret i Sverige att få sin ansökan om gemensam adoption godkänd utomlands.