Marcus Samuelsson och Caroline af Ugglas är med i "Stjärnorna på slottet"
Marcus Samuelsson och Caroline af Ugglas. - Foto: Skärmavbild/SVT/"Stjärnorna på slottet"

Det gjorde deltagarna i “Stjärnorna på slottet” EGENTLIGEN på kvällarna

“Stjärnorna på slottet” spelas in på Bäckaskog slott i Skåne under en intensiv vecka. Men vad gjorde egentligen stjärnorna när kamerorna inte rullade, och de kunde slappna av helt?
– Vi letade efter spöken, berättar Caroline af Ugglas för Nyheter24.


Den nya säsongen av SVT:s “Stjärnorna på slottet” är i full gång, och den här gången är det Sanna Nielsen, Mark Levengood, Caroline af Ugglas, Pernilla Wiberg och Marcus Samuelsson som har intagit Bäckaskog slott. 

Får kändisarna i Stjärnorna på slottet betalt? Här är SVT:s svar

Frida Ronge är kock i "Stjärnorna på slottet" 2024

Precis som tidigare år dedikeras en hel dag åt varje deltagare, där stjärnorna får djupdyka i varandras liv och karriärer. 

Frida Ronge är kock i programmet. Foto: SVT/"Stjärnorna på slottet"

I samband med att profilerna delar med dig av sina erfarenheter och upplevelser, så äter de frukost, lunch och middag tillsammans. Den som står bakom de lyxiga måltiderna i årets säsong är Frida Ronge, som ersatte Tareq Taylor

Stjärnorna på slottet-kocken om stora utmaningen: "Problem"

Det gjorde deltagarna i “Stjärnorna på slottet” på kvällarna

Mellan måltiderna brukar stjärnorna dessutom göra någon slags aktivitet tillsammans. Det här innebär att inspelningsveckan minst sagt är intensiv för de som befinner sig på Bäckaskog slott. Men vad gjorde deltagarna egentligen när kamerorna inte rullade? Det har några av stjärnorna berättat för Nyheter24

Sanna Nielsen: “Man orkade inte”

Sanna Nielsen. Foto: SVT/"Stjärnorna på slottet"

– Vi bara sov! De få timmarna som man fick sömn, för att man orkade inte. “Vi har hört att det kanske har varit en massa fest och så på tidigare inspelningar”, sa vi. Men nej, det var ingenting vi kan stoltsera med kan jag säga. Vi satt uppe en stund, men det var bara sköna samtal. Och sen så bara gick en efter en och la sig, förklarar Sanna Nielsen. 

Marcus Samuelsson om Mark Levengood: "Helt uppslukad"

Pernilla Wiberg: “Vi var faktiskt så tråkiga”

Pernilla Wiberg. Foto: SVT/"Stjärnorna på slottet"

– Vi gick och la oss! Vi var faktiskt så tråkiga, som vissa kanske tycker. Man blev helt slut. Vi börjar ju tidigt på morgonen och spelar in. Och vi var nog inte färdiga förrän sent på kvällen. Och då visste man ju att nästa dag så skulle man försöka se hyfsat fräsch ut, för då var det nästa stjärnas dag. Så vi var väldigt ordentliga och gick och la oss faktiskt. Vi skötte oss, säger Pernilla Wiberg. 

Caroline af Ugglas chock efter mötet med Pernilla Wiberg: "Jävligt..."

Caroline af Ugglas: “Vi letade efter spöken”

Caroline af Ugglas. Foto: SVT/"Stjärnorna på slottet"

– Vi filmade hela tiden. Så jag skulle nog vilja säga att vi sov när vi inte filmade och sen letade vi efter spöken, berättar Caroline af Ugglas och fortsätter: 

– Vi filmade ju från sju på morgonen till elva på kvällen. Och sen var det läggdags och innan läggdags, runt tolv, så försökte vi hitta de här omtalade spökena. Och det var inte bara människor utan även hästar som vi letade efter.

Sista kvällen hade stjärnorna däremot riktigt party, något som du kan läsa mer om här:

"Stjärnorna på slottet"-festen som tittarna inte fick se

/
SVT
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!