Återförening för Saved by the Bell

Minns ni kidsen från Pang i plugget? Nu har de vuxit upp och så här ser de ut i dag.


Nu återförenas kidsen från Saved by the Bell - en av 90-talets roligaste sitcoms om eleverna på Bayside. Det kommer ske i ett unikt framträdande hos Late Night with Jimmy Fallon. Men redan nu syns de ihop igen på omslaget av senaste numret av People.

Det började med att Mark-Paul Gosselaar gästade Jimmy Fallon som sin karaktär Zack. Klippet blev en hit på nätet och efter fansens påtryckningar bjöds hela klassen in. Tyvärr har Tiffani Thiessen, som haft mest framgångar efter serien, tackat nej på grund av ett späckat schema.

Serien, som följde antihjälten Zack och hans polare i plugget, var till ytan var en vanlig High School-komedi där persongalleriet innehöll jocksen, nördarna och cheerleader-tjejerna. Ofta var upplägget i klassisk Acke-anda där trickstern Zack smidde planer för att fånga intresset hos Kelly och Jessie i konkurrens med rivalen Slater. Till sin hjälp hade han mobboffret Screech som blev seriens stora stjärna. Med tiden då vännerna växte upp fick serien ett djup och blev banbrytande då den blandade buskis och romantik utan att sluta ta sina unga tittare på allvar.

Minns du alla karaktärerna? Läs om vad de gör i dag och se i bildspelet hur de ser ut nu.

Zack Morris

Stjärnan och snyggingen Zack spelades av Mark-Paul Gosselaar som har spelat snut i NYPD Blue och har senats synts i serier som John from Cincinnati och Raising the Bars. De är nu nerlagda.

Kelly Kapowski

Den sockersöta Kelly spelades av Tiffani-Amber Thiessen är den som haft den mest lyckade karriären. Efter serien gick hon vidare till Beverly Hills där hon var med i fyra säsonger. Hon har varit med i flera dramaserier och har bland annat filmat med Woody Allen.

A.C. Slater

Hunken Slater spelades av Mario Lopez som har fått ett uppsving de senaste åren efter att ha varit med i Dancing with the Stars, USA:s motsvarighet till Lets Dance.

Jessie Spano

Tuffingen Jessie spelades av Elizabeth Berkley är mest känd för kalkonen Showgirls som floppade något enormt men i dag har kultstatus.

Lisa Marie Turtle

Det ryktas att Lark Voorhies ska spela Whitney Houston i en kommande tevefilm.

Samuel "Screech" Powers

Den som saknas i återföreningen är nörden Screech. Dustin Diamond som spelade den älskvärda nörden har blivit seriens svarta får. Efter att ha spelat vidare i spinoffen The New Class har karriären pekat rakt neråt. Trots försök att gästa ett wrestlingprogram och att han gjort en sexvideo (Saved by the smell). Förra året skrev han kontrakt med ett förlag på en biografi som skulle dra fram alla skelett i garderoben från bakom inspelningarna. Kanske är det därför han nu inte fick vara med.

Kommer du ihåg temat?

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!