Farmen-Filippa tillbaka som programledare

Hon är aktuell som programledare för TV4:s nya program Drömmen om Italien.


Den före detta programledaren för Farmen Skärgården 2004, Filippa Lagerbäck, är aktuell som programledare för TV4:s nya program Drömmen om Italien.

Programmet går ut på att fem svenska par får chansen att driva ett eget litet pensionat i Italien.

Inspelningarna pågår just nu i en liten by i mellersta Italien där paren tävlar om att få starta och driva bed & breakfast.

– Drömmen om Italien är ett starkt och engagerande realityprogram med fem par som delar en gemensam dröm - att få lämna den grå vardagen i Sverige och driva ett litet pensionat i en italiensk by. Filippa är den perfekta programledaren för detta med all sin kunskap om landet och språket och det känns fantastiskt roligt att hon är tillbaka i TV4 igen, säger TV4:s programchef Fredrik Arefalk.

Även Filippa är förväntansfull inför programmet.

– Det känns oerhört roligt få arbeta med ett projekt som Drömmen om Italien, då jag själv sedan nästan tio år verkligen lever den italienska drömmen och kan dela med mig av mina erfarenheter och kärlek till den italienska landsbygden. Vem har inte drömt om att lämna vardagen bakom sig och öppna ett charmigt bed & breakfast på landet? säger Filippa Lagerbäck.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!