Justin skakar loss i tajt baddräkt

Justin Timberlake satte på sig en riktigt tajt baddräkt och skakade loss.


Succén var given när hunken Justin Timberlake skakade loss på bästa sändningstid här om dagen. I en tajt baddräkt. För tjejer.

Med ett paket lika tajt som närmsta vakuumförpackade korv, skämtade Timberlake till det på Saturday Night Live. I en sketch med självaste Beyoncé visade stjärnan vem som verkligen kunde skaka sina lurviga. Allt till publikens jubel såklart. Kanske hade han lånat baddräkten av sin flickvän Jessica Biel?

Det här är inte första gången som Justin Timberlake är med i programmet men däremot första gången han dragar. Förhoppningsvis blir det fler.

Se Justin i tajt baddräkt:

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Tecwyn Ewans ny orkesterchef på Malmö opera

Efter succén: "Sluta leta efter min stalker"

1 timme sedan
Netflixsuccén "Baby reindeer" har skapat en jakt på de verkliga personerna bakom händelserna i dramaserien. Nu vill huvudpersonen sätta stopp för spekulationerna.

Årets museum ligger i Göteborg

1 timme sedan
Ett museum som genomgått en flera år lång förvandlingsprocess får utmärkelsen Årets museum. Sjöfartsmuseet Akvariet i Göteborg vann i konkurrens med Bildmuseet i Umeå och Eskilstuna Stadsmuseum.

PJ Anders Linder lämnar tidskriften Axess

1 timme sedan
Tidskriften Axess Magasins chefredaktör PJ Anders Linder lämnar posten efter elva år. Han efterträds av Nina Solomin, för närvarande kulturchef på nyhetsmagasinet Fokus.

Därför är Steffi Mendez extremt känd – utanför Sverige

2 timmar sedan
Stephanie "Steffi" Mendez är dotter till DJ Mendez, och utanför Sverige är hon extremt känd. Här är allt du vill veta om Steffi – relationen med Dante Lindhe, familj, barn, jobb och mycket mer.

Pernilla Wahlgren flyttar: “Har lite hybris”

2 timmar sedan
I ett Instagram-inlägg berättar Pernilla Wahlgren om flytten, något som hon förklarar ha "lite hybris" över. Nu hamnar hon nämligen på samma ställe som Sarah Jessica Parker.