Will Smiths framgångsrecept

För att lyckas måste man lyssna på sina rådgivare. Här är Smiths visdomsord.


Will Smith är en av Hollywoods allra största stjärnor. Men ändå tog han sig tid att föreläsa för barnen på en skola. Under stort jubel och dansande cheerleaders körde Will lite pepp-talk. Så här säger han till barnen:

– Det finns två saker jag vill tala om som gäller allihopa, och är något som Quincy Jones som producerade The Fresh Prince of Bel-Air sa sa till mig. Jag sa "Quincy jag vill bli den största stjärnan i Hollywood". Han sa "Det finns två saker att komma ihåg, berättade Will Smith till barnen.

– Första är att vara orädd. Finns det något du vill göra är det en bra sak. Folk kommer säga att du inte är bra nog, inte är smart nog och inte att det kommer skada dig. Men du måste vara orädd.

– Andra ordet är hänsynslös och med det menar jag att man aldrig ska stoppa för att få det man vill uppnå. Folk kommer tala om dig, försöka slå dig och försöka stoppa dig. Men du får aldrig sluta oavsett vad, sa Will Smith.

Man måste säga att Quincy Jones visdomsord verkligen funkar. Åtminstone har Will Smith tagit till sig det hela då han i dag är Hollywoods största stjärna. Han är så stor att han klarar av att lyfta dussinrullar som I am Legend och I, Robot.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Elvabarnsmamman Satu ”Mybabydolls” Nordling Gonzalez är gravid: "Virvelvind av känslor"

Nas kommer till Sverige

1 timme sedan
Den amerikanske rapparen Nas ger sig ut på Europaturné för att fira 30-årsjubileet av albumet "Illmatic". Efter turnépremiären i Helsingfors i höst kommer han till Stockholm 24 oktober. Nas ska framföra sitt album i dess helhet. Sitt jubileum firar han också genom att släppa en ny låt: "Define my namne".

Prinsessan Sofia hyllas för vågade draget: "Det är lekfullt"

2 timmar sedan
Prinsessan Sofia och prins Carl Philip tycks ha siktet inställt på att ta Europa – och kanske världen – med storm...

Miljonregn för Pernilla Wahlgren och Sofia Wistam – så mycket tjänar de på sin podd

3 timmar sedan
Det är onekligen klirr i kassan för Pernilla Wahlgren och Sofia Wistam. Podd-drottningarna tjänar stora pengar på podden Wahlgren & Wistam. Enligt den senaste årsredovisningen unnade de sig en REJÄL utdelning.

Janni Delér visar upp resultatet efter skönhetsingreppet

idag 14:22
Janni Delér har under en lång tid varit sugen på att göra ingreppet. Efter att ha gjort det var hon inte sen med att visa upp det för följarna.

Robinson-Charlotta avslöjar: Så är relationen med Ci i dag

idag 14:18
I "Robinson" var Charlotta Hedlund och Ci Lindström långt ifrån bästa vänner. Men hur ser deras relation ut i dag?