Lördag 24 Jul
Stockholm

Will Smiths framgångsrecept

För att lyckas måste man lyssna på sina rådgivare. Här är Smiths visdomsord.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Will Smith är en av Hollywoods allra största stjärnor. Men ändå tog han sig tid att föreläsa för barnen på en skola. Under stort jubel och dansande cheerleaders körde Will lite pepp-talk. Så här säger han till barnen:

– Det finns två saker jag vill tala om som gäller allihopa, och är något som Quincy Jones som producerade The Fresh Prince of Bel-Air sa sa till mig. Jag sa "Quincy jag vill bli den största stjärnan i Hollywood". Han sa "Det finns två saker att komma ihåg, berättade Will Smith till barnen.

– Första är att vara orädd. Finns det något du vill göra är det en bra sak. Folk kommer säga att du inte är bra nog, inte är smart nog och inte att det kommer skada dig. Men du måste vara orädd.

– Andra ordet är hänsynslös och med det menar jag att man aldrig ska stoppa för att få det man vill uppnå. Folk kommer tala om dig, försöka slå dig och försöka stoppa dig. Men du får aldrig sluta oavsett vad, sa Will Smith.

Man måste säga att Quincy Jones visdomsord verkligen funkar. Åtminstone har Will Smith tagit till sig det hela då han i dag är Hollywoods största stjärna. Han är så stor att han klarar av att lyfta dussinrullar som I am Legend och I, Robot.

Skrivet av:

Kommentera
Kopiera länk
Dela