Ett tjejgäng visade sitt missnöje med att attackera personalen på Pizza Hut.
Ett tjejgäng visade sitt missnöje med att attackera personalen på Pizza Hut. - Foto: Pizza Hut/Pexels

Tonårsgäng attackerade Pizza Huts personal efter buffé-missnöje

Ett tjejgäng försökte komma billigare undan genom att betala barnpris för buffén. När personal upptäckte prismissen svarade tjejerna med att attackera dem.


Under söndagskvällens lugna timmar besökte ett gäng flickor i tonåren Pizza Hut på Klarabergsgatan i Stockholm. Besöket övergick snabbt från en mysig pizza-middag till kaosartade scener i samband med att flickorna blev påkomna med att ha betalat barnpris för buffén.

– Det var en större grupp unga flickor som kom in och betalde barnpris på buffén. Jag vet inte hur de lyckades med det, det finns en åldersgräns på tio år, säger polisens presstalesperson Daniel Wikdahl till tidningen.

Sparkade på Pizza Hut personalen

Det var när någon i personalen förklarade för tjejgänget att de behövde betala mer för buffén som flickorna attackerade personalen.

– Det var mellan sju och tio personer som slog två personer i personalen, säger Daniel Wikdahl.

Flickorna ska ha dragit personalen i håret och knuffat ned dem på golvet, varpå en i personalen ska ha fått motta sparkar.

Pizza Hut personalen är skärrad

Nu ska polisen försöka identifiera de misstänkta personerna med hjälp från övervakningskameror. 

"Personalen är skärrad, men mår under omständigheterna bra, skriver Andrea Lindgren, marknadschef på Pizza hut", i ett mejl till tidningen.

Efter händelsen har en anmälan om misshandel och ringa bedrägeri genomförts.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!