Stockholm

8 perfekta presenter till din pojkvän på alla hjärtans dag

På jakt efter en present till din pojkvän inför alla hjärtans dag?
På jakt efter en present till din pojkvän inför alla hjärtans dag?. Foto: Pexels

Snart är det alla hjärtans dag och för många har säkert jakten på den ultimata presenten till ens andra halva börjat. Nyheter24 ger dig åtta tips på presenter som passar perfekt att ge till din pojkvän på kärlekens dag.

Den 14 februari är det alla hjärtans dag och många är i full färd med att planera den romantiska dagen redan nu. Här hittar du tips på sex heta aktiviteter under alla hjärtans dag.

Läs mer

Den 14 februari är det alla hjärtans dag och många är i full färd med att planera den romantiska dagen redan nu. Här hittar du tips på sex heta aktiviteter under alla hjärtans dag.

Tips på presenter till din pojkvän på alla hjärtans dag

För många par hör en väl uttänkt present till alla hjärtans dag, men att år efter år komma på en passande gåva till sin kärlek kan vara en utmaning för vem som helst.

Nyheter24 har tidigare tipsat om åtta presenter som passar perfekt att ge flickvännen på alla hjärtans dag. Nedan hittar du istället ett gäng tips på presenter som du kan ge din pojkvän.

1. Ge pojkvännen en parfym på alla hjärtans dag

En väl vald parfym är sällan ett dåligt val när det vankas present till alla hjärtans dag. Kanske har din pojkvän en stående favorit som börjar ta slut, eller så kan du kanske överraska med en ny som har noter som han uppskattar i de parfymer han redan har?

2. Sportutrustning är perfekt till alla hjärtans dag

Har din andra halva ett sportintresse? Det går alltid att spinna vidare på. Om din pojkvän ägnar sig åt padel kanske du kan unna honom ett nytt padelracket och är det istället i längdspåren han håller till kan du kanske köpa några bra handskar?

3. Biljetter till konsert eller evenemang

En upplevelse slår sällan fel, så varför inte ge bort biljetter till en kommande konsert, teaterföreställning eller match? 

4. Ge bort en prenumeration på alla hjärtans dag

Om din pojkvän är en vinfantast kan en vinprenumeration, där ni får hem ett gäng nya viner med jämna mellanrum, vara en perfekt present till alla hjärtans dag. 

Ifall vin inte faller din kille på läppen finns det gott om andra prenumerationer att välja mellan: kaffe eller öl, bara för att nämna några.

5. Unna er en spahelg eller parmassage 

Som en present till alla hjärtans dag kan du också planera in en lyxig aktivitet tillsammans med din pojkvän. Varför inte boka en spahelg eller en parmassage till exempel? 

6. Ge bort några lyxiga skäggprodukter 

Har din pojkvän skägg? Då finns det en hel uppsjö av produkter som skulle kunna komma till användning för att vårda skägget lite extra: skäggolja, skäggschampo och skäggbalsam.

Om du är beredd att lägga en liten extra slant kan du boka in en tid hos en barberare.

Här kan du läsa om hur du tänder gnistan med din partner inför alla hjärtans dag.

7. Cocktail- eller matlagningskurs 

Ifall din pojkvän är en fena i köket eller uppskattar en riktigt god cocktail kan du se dig om efter några användbara redskap som saknas där hemma. Om ambitionen finns där, men inte kunskapen, kan ni kanske till och med slå er lösa med en matlagningskurs eller cocktailkurs? 

8. Pyssla ihop ett romantiskt album

Om du är romantiskt lagd, och har lite tid att avvara, kan du pyssla ihop ett romantiskt album med bilder på dig och pojkvännen. 

Premium
Engångsbetalning - snabbt och enkelt
Detta är en låst artikel. Logga in om du redan har köpt den.
Läs våra köpvillkor här.

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.