Därför ska du aldrig beställa vanligt kaffe på McDonald's.
Därför ska du aldrig beställa vanligt kaffe på McDonald's. - Foto: Christine Olsson/TT/Pexels

Därför ska du aldrig beställa vanligt kaffe på McDonald's

Har du någon gång beställt vanligt kaffe på McDonald's? Här berättar en McDonald'sanställd varför du inte ska beställa det igen.


McDonald's är en snabbmatskedja som finns världen över. Kedjan säljer allt från glass, pajer till hamburgare och sallader. På restaurangen kan man både komma in och äta, men även köra genom drive thru och beställa direkt från bilen.

Beställningen McDonald'sanställda hatar

En som jobbar i McDonald's drive thru i Storbritannien är Abbie Selby, som heter @abbieselbby på Tiktok. I en video sociala medier-appen delar hon med sig av hur det är att jobba i McDonald's drive thru och ger exempel på en beställning som alltid leder till missförstånd.  

Beställ aldrig vanligt kaffe

Videon har fått över 100 000 visningar och i kommentarerna är det fler anställda som känner igen sig i det Abbie berättar.

I videon berätta hon hur människor brukar beställa "vanligt kaffe", vilket alltid leder till missförstånd. Anledningen är att vanligt kaffe betyder olika för olika människor.

Abbies definition av "vanligt kaffe"

När en kund beställer detta brukar hon alltid fråga vad kunde egentligen vill ha för typ av kaffe, men får alltid bara tillbaka svaret "vanligt kaffe".

Har Abbie då gjort en bryggkaffe med mjölk kan det skapa sura miner hos kunden, då det inte var vad denne menat med vanligt kaffe. Så för att slippa missförstånd bör alla vara tydligare med exakt vad för kaffe de vill ha.

Dolda knepet: Så får du fler nuggets i din McDonald's-meny – utan extra kostnad

/
/
/
Mat
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Ukrainas arméchef: De har mycket mer än oss

Tv-kocken hyllas av Nyhetsmorgon-kollegorna: "Finast och coolast av alla"

För några dagar sedan opererade tv-kocken Erik Videgård från Nyhetsmorgon sin käke. På Instagram berättar han att han fått mycket kommentarer om sitt utseende genom åren, men följarna hyllar honom.

Polisen i Svenljunga rapporterar om trafikolycka

"På länsväg 1566 sydost om Håcksvik har en bilist och en motorcyklist kolliderat.", skriver polisen på sin hemsida.

Polens president stoppar dagen efter-piller

Polens president Andrzej Duda använder sitt veto för att sätta stopp för regeringens planer på att lätta på restriktionerna mot receptfria akuta p-piller.

Polisen i Oskarshamn rapporterar om trafikolycka

"En personbil kolliderar med ett rådjur på E22 i höjd med Oskarshamn.", skriver polisen på sin hemsida.

Ica-chefens svar på kundernas hårda kritik mot nya varan: ”Våga prova”

1 timme sedan
Ica har fått hård kritik efter lanseringen av den nya "hushållsfärsen". Nu svarar matjätten på kundernas negativa kommentarer.