Äter bara McDonald's i 100 dagar – lovar att gå ner 22 kilo
En man i USA visar på Tiktok hur man kan gå ner i vikt, trots att man bara äter mat från McDonalds. Arkivbilder. - Foto: Gene J. Puskar/TT & Pexels

Äter bara McDonald's i 100 dagar – för att gå ner 22 kilo

En man i Nashville USA vill bevisa att det går att gå ner i vikt, trots att man äter McDonalds varje dag. Kevin Maginnis har fort blivit viral på Tiktok med sina videos om sin viktnedgångsresa.


En man från Nashville i USA har blivit en viral sensation på Tiktok efter att ha dokumenterat sin plan att gå ner 100 pund, cirka 45 kilo, genom att enbart äta McDonald's – och det verkar faktiskt löna sig.

– Jag ska inte äta något annat än McDonald's under de kommande 100 dagarna, men istället för att äta allt de ger mig, kommer jag att gå vidare och halvera måltiderna bara för att bevisa för mig själv och kanske några av de andra människorna att se att det inte är lika mycket vad du äter, utan det är mängden vi äter som verkligen gör att vi går upp i vikt”, sa Kevin Maginnis i en video från den första februari 2023.

Målet: Gå ner 22 kilo på 100 dagar

Kevin Maginnis, som är 56 år gammal, sa att han började sin resa vid 108 kilo och kallade sin vikt "oacceptabel". 

Maginnis dök upp på NBC:s "Today" show 10 dagar efter att ha gjort sin video för att berätta att han redan hade tappat häpnadsväckande 5,8 kilo och att han tror att han kommer att gå ner 22 kilo i slutet av de 100 dagarna.

"Min hälsa kommer att bli bättre, mitt blodprov kommer att bli bättre. Och om du inte tror mig, följ med", sa han till programledarna i torsdagens avsnitt.

Kevin Maginnis fortsätter att dokumentera sin resa på Tiktok där han nu har över 27 700 följare och över 62 700 likes bland sina videor.

"Hemligheten" bakom viktnedgången

I en video frågar Kevin Maginnis sina tittare om man kan äta halva hamburgaren "McGriddle" och ändå gå ner i vikt. I videon äter han halva hamburgaren med extra bacon, en hash brown och dricker en appelsinjuice. Därefter lägger han ifrån sig resten av hamburgaren för att äta senare.

Kommentarsfältet fylls med kommentarer som är imponerade över hans tillvägagångssätt för att gå ner i vikt. Men det finns även de som försöker peka på vad det han egentligen gör.

"Han är i ett kaloriunderskott, det är därför" skriver en användare för att förklara varför han lyckas gå ner i vikt, trots att han äter McDonald´s varje dag.

/
/
USA
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!