I veckans avsnitt av "Fördomspodden" gästar Liberalernas partiledare Johan Pehrson, och avslöjar en sak från sin ungdom
I veckans avsnitt av "Fördomspodden" gästar Liberalernas partiledare Johan Pehrson, och avslöjar en sak från sin ungdom - Foto: Christine Olsson/TT & Stella Pictures

Avslöjandet om Johan Pehrson: "Några ställen i Thailand..."

I veckans avsnitt av "Fördomspodden" gästar Liberalernas partiledare Johan Pehrson. Där avhandlar programledaren Emil Persson sina fördomar om den resliga ministern. Och en av de mindre smickrande visar sig stämma.


Johan Pehrson har gjort en lång politisk karriär inom Liberalerna, fd Folkpartiet. Han har varit ledamot i riksdagen sedan 1998, varit ungdomsförbundets andre vice ordförande och hunnit med att vara ordförande i justitieutskottet. 2022 efterträdde han Nyamko Sabuni som partiledare. 

Fördomen bekräftas i Fördomspodden

Partiledaren och den nyligen utnämnda arbetsmarknads- och integrationsministern är med i veckans avsnitt av ”Fördomspodden” som publicerades på onsdagen. Där får han bemöta programledaren Emil Perssons fördomar. 

De hinner avhandla allt från grekisk öl till Pehrsons extrema snarkningar, som tvingar familjen att sova med öronproppar.

Men i en av de avslutande frågorna avhandlar de hans eskapader och äventyr i ungdomsåren.

Då berättar Johan Pehrson att han i sin ungdom besökte Thailand och kan då ha besökt mindre smickrande ställen. 

”Du har varit på stripklubb?”, frågar Emil Persson

– Ja, när jag var ung var jag på väl på några ställen i Thailand som jag tror man ska beskriva som strippklubbar, svarar han. 

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!