Steffo rör upp känslor hos konkurrenterna på SVT efter ett uttalande i tidningen. Under torsdagen fick han stå till svars
Steffo rör upp känslor hos konkurrenterna på SVT efter ett uttalande i tidningen. Under torsdagen fick han stå till svars - Foto: Christine Olsson/TT & Jonas Ekströmer/TT

SVT:s ilska mot Steffo Törnquist: "En gammal gubbe..."

I en intervju med tidningen Aftonbladet tar Steffo Törnquist bladet från munnen och säger vad han egentligen tycker om konkurrenterna på SVT. Något han nu fått stå till svars för.


Nyhetsmorgon-profilen Steffo Törnquist dissade SVT:s motsvarighet ”Morgonstudion” när han i Aftonbladet under onsdagen kritiserade tv-programmet. 

”Så tråkiga”, sa Steffo bland annat i intervjun. Något som nu rör upp känslor hos SVT:s programledare, Pelle Nilsson och Alexander Letic.

Tittarna rasar på TV4:s nya program: "Förnedrings-tv!"

Steffo Törnquists kritik mot konkurrenterna

TV4-profilens kommentar kommer efter att han fått frågan av tidningens reporter vad han tror är hemligheten till Nyhetsmorgons framgång. 

– Att vi är ett sällskap och att tittarna blir vettigt informerade och lagom underhållna. Det hjälper också till att SVT är så tråkiga. Det hade varit roligare med lite mer konkurrens så att vi behövde st spå tårna och utveckla oss me, säger Steffo i intervjun. 

Tittarnas ilska mot TV4:s Efter fem: ”Tilde det här var inte ok”

Vändningen i Morgonstudion

Under torsdagens livesändning ringer programledarna upp Steffo och ställer honom mot väggen. 

Med glimten i ögat. 

– Jag tror att ni skiter i vad en gammal gubbe säger, svarar en skrattande Steffo i sändningen. 

Många leenden utbyts mellan de konkurrerande programledarna innan Steffo avrundar med att säga vad han egentligen tycker.

– Jag kan ge ett generellt råd fast jag egentligen tycker ni är ganska bra. Det är att det är vanligt att man inom vår yrkeskår tror att man är allvarlig och seriös. Så är det inte. Man kan vara lättsam och trevlig och ändå vara seriöst.

SVT:s Morgonstudio ringde upp TV4-programledaren under sändningen för att reda ut ett och annat. Foto: Skärmavbild/SVT

Här kan du läsa mer om Steffo, Nyhetsmorgon och allt du vill veta om andra TV4-profiler.

/
SVT
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!