Bilden är endast en genrebild och har inget med James att göra
Bilden är endast en genrebild och har inget med James att göra - Foto: Stella Pictures

55-årig man utslängd från McDonalds – hans utseende gjorde gäster "helt förskräckta"

En 55-årig man blev utslängd från McDonalds för hur han såg ut. Personalen på McDonaldsresturangen menade att hans yttre skapade en otrevlig upplevelse för andra gäster.


James Graham, från Sussex England var med om en otrevlig händelse när han besökte McDonalds i Bexhill. Han blev utslängd ur restaurangen direkt efter att han beställt sin mat, anledningen var hur han såg ut, vilket Mirror var först att rapportera om. 

James berättar hur han hade beställt sin mat och slagit sig ner vid ett bord, när personalen kom och sa att han inte kunde vara kvar i restaurangen. Anledningen var att James var barfota med bar överkropp. 

James barfota livsstil

Personalen sa att om man inte bär skor eller tröja så får man heller ingen service och kan inte sitta kvar i restaurangen. James har sedan flera år tillbaka en barfota livsstil och går barfota i stort sett överallt. 

– År 2013 var jag med om en händelse som förändrade mitt liv. Min fru gick bort och sedan dess har jag bara fortsatt leva ut mitt liv. Livet är för kort för att inte göra saker saker du alltid velat göra. Jag har sprungit 20 maraton helt barfota, säger James till Mirror.

James har en livsstil där man är barfota och det kan skapa blandade reaktioner bland folk.

– Vissa är helt förskräckta och det förstår jag inte, säger James.

McDonalds svar på James kritik

James blev upprörd över hur han blivit bemött och mejlade McDonalds huvudkontor för att beklaga sig och få en förklaring. Då fick han höra att det var upp till varje enskild resturang hur de ville ha det.

McDonalds presstalesperson säger till Mirror att de vill att McDonalds ska vara en plats där alla är välkomna och ska ha en trevlig upplevelse. För att alla gäster ska få en trevlig upplevelse i restaurangen i Bexhill så förväntas man bära skor.

/
/
Mat
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!