En kvinna går på en Ikeadejt och blir sedan avvisad, nu stöttas hon av flera tusen.
En kvinna går på en Ikeadejt och blir sedan avvisad, nu stöttas hon av flera tusen. - Foto: Pexels

Kvinna i tårar efter Ikeadejt – stöttas av tusentals: "Inse att han gjorde dig en tjänst"

En kvinna gick på dejt i ett av Ikeas varuhus med en man, som senare avvisade henne då han ansåg att hon var "för stor". Kvinnan brast ut i tårar och delade med sig av händelsen på Twitter där hon möttes av tusentals kommentarer.


En kvinna och man hade en första dejt ihop på ett av Ikeas varuhus. De bestämde att de skulle ses igen senare och gå på middag ihop.

Men precis efter att dejten avslutats och de satt sig i varsin bil så fick kvinnan ett samtal. Mannen ringde och ställde in middagen och berättade att han inte ville träffa henne igen. Anledningen var att han ansåg att hon var "för stor", vilket LeedsLive var först att skriva om.

Kvinnan i tårar efter Ikeadejten

Kvinnan blev otroligt ledsen över kommentaren från mannen och delade med sig av händelsen på sin Twitter, där hon heter @TheRealFlups. Hon berättade hur hon satt och grät på Ikeas parkering och grät och berättade att hon redan innan händelsen hade dåligt självförtroende angående sitt utseende.

Kvinnan visade även upp outfiten hon haft på Ikeadejten. Människor tyckte otroligt synd om kvinnan och hon fick snabbt massor med respons.

På sina tweets om händelsen har kvinnan fått över 5 000 stöttande kommentarer och meddelanden. En person skrev under kvinnans tweet att:

"Jag vet att du mår dåligt nu, men när du har tagit dig upp igen så kommer du inse att han gjorde dig en tjänst. Du behöver inte slösa en enda minut till på den här fruktansvärda människan. Du är värd bättre än honom."

Kvinnans tweets möt av kärlek

En annan person kommenterade:

"Från alla normala män så kan jag bara be om ursäkt. Jag vet inte riktigt vad som händer med singelgrabbar nu för tiden – vissa av berättelserna jag hör är häpnadsväckande. Han förtjänar inte dig, gå vidare."

Efter att kvinna blivit överrumplad med alla fina kommentarer tackade alla och berättade vad den kärleksfulla responsen betytt för henne.

"Tack så mycket alla för era snälla kommentarer och meddelanden. Er support och kärlek betyder så mycket, jag har verkligen den bästa Twitterfamiljen i hela världen, skriver kvinnan på sin Twitter."

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!