Ulf Kristersson hånas för sin Instagrambild
Ulf Kristersson hånas för sin Instagrambild - Foto: Christine Olsson/Kallestad Gorm/TT

Detaljen i Ulf Kristerssons Instagrambild hånas: "Psykopat"

Under lördagen var det Eurovision Song Contest-final. Loreen representerade Sverige och Ulf Kristersson visade sitt stöd genom att lägga ut en bild på Instagram. Nu hånas han för en detalj i bilden och många menar att den är iscensatt.


Under lördagskvällen gick Eurovision Song Contest i Liverpool av stapeln. Loreen representerade Sverige i tävlingen och vann. Det betyder att Sverige nu har sju vinster i tävlingen och ligger på delad förstaplats med Irland när det gäller totalt antal vinster.

Ulf Kristersson visade sitt stöd till Loreen genom en Instagrambild

Inför tävlingen var det många som stöttade artisten och visade sitt stöd. Många valde att visa sitt stöd genom att lägga ut peppande bilder på Instagram. En person som visade sitt stöd genom en Instagrambild var ingen mindre än Sveriges statsminister Ulf Kristersson.

Men nu hånas han, då många menar att bilden är iscensatt och att han döljer något. På bilden syns statsministern nämligen sitta vid ett bord uppdukat med snacks inför eurovisionkvällen.


Statsministerns snacks ifrågasätts

Han har en skål med popcorn på bordet och en glasburk med Gott och Blandat framför sig. Men det är inte snackset som får folk att håna honom, utan vad han dricker till. På bordet finns nämligen en stor flaska med Loka Crush päron.

Nu menar folk att hela gottebordet är iscensatt och att ingen "vuxen" endast dricker Loka Crush päron. Det spekuleras i om statsministern gömt sprit under bordet när bilden togs, som han senare spetsat sin Loka med.

Skämtsamma teorin: Har Kristersson gömt sprit under bordet?

I diskussionstrådar på Twitter är folk eniga om att bilden är iscensatt och att Ulf Kristersson gömt sprit under bordet.

"Vi vet att det inte är Crush i det glaset. Hade i alla fall inte varit i mitt, om jag skulle genomlida eurovision."

"Loka Crush? Haha, ingen dricker det där.. Smakar ju mindre än vanlig smaksatt loka."

"Popcorn, godis och groggvirke. Spriten under bordet som sig bör."

"Några minuter senare när det det som står under bordet börjar verka... Finns ingen "vuxen" som dricker päron Chrush utan något extra..."

"Popcorn och Loka crush = psykopat."

Edward Bloms känga till Ulf Kristersson

Även matprofilen Edward Blom passade på att ge Ulf Kristerssons dryck en känga och skrev på sin Twitter:

“Det är inte bara jag, det är så här det blir med alkoholmonopol. Plötsligt är Systemet stängt och man får dricka Loka Crush päron till Eurovision istället för Punch Royale.”


/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!