David Sundin och Babben Larsson är kollegor och vänner. I Efter fem avslöjar de båda saker om varandra
David Sundin och Babben Larsson är kollegor och vänner. I Efter fem avslöjar de båda saker om varandra - Foto: Anders Wiklund/TT & Stina Stjernkvist/TT

David Sundins avslöjande om Babben Larsson: ”Väldigt ful i mun”

Det var under onsdagens Efter fem-sändning i TV4 som den folkkära programledaren och komikern Babben Larsson gästade. Då passade kollegan och vännen David Sundin på att skicka en hälsning.


Under onsdagens Efter fem-sändning i TV4 gästade Babben Larsson studion. Hon intervjuades av programledaren Anna Brolin om allt från övergången till TV4 och det kommande jazzalbumet hon släpper. 

David Sundins ord om Babben: "Vi har väldigt roligt tillsammans"

En bit in i intervjun blev komikern från Gotland överraskad med ett videoklipp från Bäst i test-kollegan David Sundin, som hade ett och annat att avslöja om den folkkära artisten.

– Det bästa med att ha den stora ynnesten att få jobba med Babben Larsson, förutom att hon är så proffsig, snäll och lojal så tycker jag personligen att hon är väldigt ful i mun. Hon kan säga nästan vad som helst den tjejen. Vi har väldigt roligt tillsammans, inte bara på grund av det men bland annat på grund av det. I love you, säger David Sundin skämtsamt i klippet.

Babben skrattar till innan hon avslöjar att David bara säger att han älskar henne för att han är så konflikträdd.

Ful i munnen?, frågar Anna Brolin.

– Det händer nog ja. Jag är ganska snuskig, jag svär och gillar såna storys. Vad fan du behöver inte se så chockad ut. Vi är ganska många som har den sidan. Lotta Engberg har väl samma rykte till exempel. Hon drar gärna fräckisar och kläcker ur sig saker off camera, säger hon.

Det var minst sagt en skämtsam stämning i studion. 

Sedan tidigare står det klart att Babben Larsson, David Sundin och succéprogrammet Bäst i test flyttar från Sveriges Television till TV4. 

/
/
TV4
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!