Söndag 28 Nov
Stockholm

Lucka nummer 5: Aaron Eklöf

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Namn: Aaron Eklöf

Ålder: 22

Bor: Kungsholmen

Gör på Nyheter24: Skriver under Nöjesfliken och fotar. Skrivandet kräver ingen vidare tankeverksamhet så fotandet har varit det som hållt lågan igång. Har täckt allt från Blondinbellas födelsedag till Stureplansskottlossningen. Sen är jag också ansvarig för miljöfrågor.

Drömnyhet (att skriva): Sam och Lindsay i triangeldrama med Daisy Lowe. Eller kanske Carl Bildt blir kalsongmodell för H&M.

Kollar på: Förra året följde jag alla judiska komediserier som Silverman show och Simma lugnt Larry. Men nu i höst har det mest blivit TV4:s söndagsunderhållning med Fotbollskanalen följt av den tankeväckande teveserien The Dirt med Courtney Cox.

Lyssnar på: Jag har aldrig varit ett fan av Morrissey som andra kulturjournalister. Jag gillar house, barock, post-hardcore och evergreens-covers på youtube.

Läser: Jag prenumererar på både SVD och DN men tycker morgontidningarna tappat enormt senaste åren. Är väl bara serien om pensionärerna som motiverar att läsa DN även om jag gillar utrikeskorren Ingrid Hedström. Har jag tid över går jag gärna till biblioteket och läser Galago, Fokus och Världspolitiska dagsfrågor. Men det är något fel på mitt lokala bibliotek för de vägrar köpa in Economist. Sedan brukar jag köpa min egen vikt i modemagasin. Vad gäller böcker har jag en trave på dussinet under sängen med påbörjade kapitel.

Bästa sajt: scaruffi.com är bra. Han skriver skruvade krönikor om politik samtidigt som han recenserar i princip alla sevärda filmer.

Julklappsönskan: Jag säger som modebloggarna att jag vill ha en ny kamera.

Favoritbloggar: En bra bildrik skvallerblogg som jag har ursäkt att kolla på under arbetstid är hollywoodtuna.com. Är jag hemma sitter jag gärna på goodcomics.comicbookresources.com och läser på.

Dagens klipp: Adicolor Black.

Jag lever ett dubbelliv. På dagarna träffar jag kändisar, går på premiärer och äter lunch med tjejerna från Cosmopolitan som har kontor nära oss på Stureplan. Men på kvällarna sitter jag i mörkret och mitt huvud snurrar till blipljud.

Skrivet av:

Kommentera
Kopiera länk
Dela