Carnegieaktien stiger med 360 %

Skandalbolagets börsvärde har ökat från 20 till 90 miljoner kronor.


Buttra styrelseminer i D Carnegie & Co har förbytts i pengasuktande. Sedan handeln av Carnegieaktien återupptogs i måndags har den rusat uppåt med 360 procent.

Carnegieaktien har gjort en rejäl comeback efter massrasen på Stockholmsbörsen. Börsvärdet har stigit från 20 till 90 miljoner kronor och aktien har stigit med hundratals procent.

Vid 11-tiden i morse betalades aktien i 1,15 kronor, vilket kan jämföras med 75 öre i tisdags, och de allra första avsluten i måndags gjordes till 25 öre per aktie.

Mäklarfirman HQ Direkt, som sköter handeln, meddelar att den i dag i har legat på en omsättning på 150 000 aktier på Stockholmsbörsen, som låg plus 5,0 procent klockan 17.20 i dag, enligt E24.

I dag är D Carnegie & Co i princip ett ägarlöst holdingbolag efter att Riksgälden tagit över ägandet av de två rörelsedrivna dotterbolagen den 10 november.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Brokollapsen – jättekostnad för försäkringsbolag

Misstänkt utbrott av mjältbrand i Laos

Över 60 misstänkta mjältbrandsfall hos människor har rapporterats i Laos.

Inget brott bakom död i Torsby

1 timme sedan
Polisen bedömer att det inte ligger något brott bakom att en kvinna hittades död vid en golfbana i Torsby i Värmland i söndags.

Regeringen skyndar på riktlinjer för skärmtid

1 timme sedan
Redan efter sommaren kommer nya riktlinjer för hur barn och unga ska använda skärm och sociala medier. Vi har en alarmerande utveckling, säger socialminister Jakob Forssmed (KD).

The Body Shops hemsida ligger nere: "Tack för.."

1 timme sedan
The Body Shops hemsida ligger nere. Trots att personal säger att den kommer att fungera igen inom kort har sidan redan legat nere i snart tre veckor. Väntar de svenska The Body Shop-butikerna samma öde som de brittiska?

Kriminell personal – HVB-hem tvingas stänga

1 timme sedan
Aktivt kriminell personal, stök och en nedbränd byggnad. Efter larm från polisen stängs ett HVB-hem på Gotland med omedelbar verkan, rapporterar lokala medier.