Fredag 14 Maj
Stockholm

Bodström: Hemma om en vecka

Thomas Bodström (s) som lämnat Sverige för ett överraskande blixtbesök i USA - mitt under pågående valrörelse och efter att ha misstänkliggjorts då han vägrat gå med på ett drogtest - säger att han kommer hem i slutet på nästa vecka.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

När tidigare justitieminister Thomas Bodström (s), vid en rödgrön valseger på nytt påtänkt som justitieminister, först tackade ja till ett drogtest och kort därpå - när han fått reda på vilka droger man testade för - avböjt väcktes snabbt misstankar och nätet kryllade snart av konspirationsteorier.

När Bodström hastigt och lustigt annonserade att han skulle åka till USA mitt i den brinnande valrörelsen gjorde det lite för att skingra misstankarna.

På sin blogg skriver nu Thomas Bodström att han ska installera barnen i skola i Massachussets och att han kommer hem senast i slutet på nästa vecka.

"Jag har i dag tillfälligt förflyttat mitt valarbete utomlands. Anledningen är att familjen ska installera sig i Massatuches (sic) där bland annat alla fyra barnen ska börja skolan nu. Jag kommer att skriva artiklar, göra intervjuer, delta i debatter och skriva på bloggen och på facebook. Nu är det i och för sig tänkt att det bara kommer att bli några dagar. Jag kommer att åka hem allra senast någon gång nästa vecka. Det här blir en intressant möjlighet att se om de sociala medierna verkligen fungerar så bra som många säger", skriver den tidigare justitieministern på sin blogg Bodströmsamhället.

Kommentera
Kopiera länk
Dela