Bodström: Hemma om en vecka

Thomas Bodström (s) som lämnat Sverige för ett överraskande blixtbesök i USA - mitt under pågående valrörelse och efter att ha misstänkliggjorts då han vägrat gå med på ett drogtest - säger att han kommer hem i slutet på nästa vecka.


När tidigare justitieminister Thomas Bodström (s), vid en rödgrön valseger på nytt påtänkt som justitieminister, först tackade ja till ett drogtest och kort därpå - när han fått reda på vilka droger man testade för - avböjt väcktes snabbt misstankar och nätet kryllade snart av konspirationsteorier.

När Bodström hastigt och lustigt annonserade att han skulle åka till USA mitt i den brinnande valrörelsen gjorde det lite för att skingra misstankarna.

På sin blogg skriver nu Thomas Bodström att han ska installera barnen i skola i Massachussets och att han kommer hem senast i slutet på nästa vecka.

"Jag har i dag tillfälligt förflyttat mitt valarbete utomlands. Anledningen är att familjen ska installera sig i Massatuches (sic) där bland annat alla fyra barnen ska börja skolan nu. Jag kommer att skriva artiklar, göra intervjuer, delta i debatter och skriva på bloggen och på facebook. Nu är det i och för sig tänkt att det bara kommer att bli några dagar. Jag kommer att åka hem allra senast någon gång nästa vecka. Det här blir en intressant möjlighet att se om de sociala medierna verkligen fungerar så bra som många säger", skriver den tidigare justitieministern på sin blogg Bodströmsamhället.

/
/
/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Fem häktade för grova kreditbedrägerier

Attack mot militärbas i Irak

1 timme sedan
En person dödades och flera skadades i en attack från luften mot en militärbas i södra Irak vid midnatt fredag, enligt källor i det irakiska inrikesministeriet och militären.

Åstorp: Polisen rapporterar om rattfylleri

igår 23:01
"Misstänkt rattfylleri på Rv 21.", skriver polisen på sin hemsida.

Då kan bitcoinutbudet halveras

igår 22:46
Det har spekulerats vilt om när den kommer – utbudshalveringen av kryptovalutan bitcoin. Någon gång under veckan har varit riktmärket, en vecka som nu börjar närma sig sitt slut.

Polisen rapporterar om brand, Nacka

igår 22:46
"Bilbrand i Fisksätra.", skriver polisen på sin hemsida.

Teknikbolagen sänkte Wall Street

igår 22:12
Teknikbolagen agerade sänke när Wall Street avslutade handelsveckan i moll. Nasdaqs kompositindex backade över 2 procent.