Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Hamsterpaj hånkampanjar mot Mona Sahlin och sd

- 17/09/2010, 14:53 -
I morgon är det Mona Sahlins tur att hånas på Hamsterpaj.
1 av 2

I morgon är det Mona Sahlins tur att hånas på Hamsterpaj.

FREDRIK SANDBERG / SCANPIX

2 av 2

Hamsterpaj.net

Ungdomscommunitiet Hamsterpaj - en del av Nyheter24-gruppen - bad alla partiledare om svar på frågan "Varför ska kidsen rösta på er?". Mona Sahlin, Jimmie Åkesson och Göran Hägglund lät bli att svara. Men hämnden är ljuv.

Hamsterpaj.net lanserar nu en smutskastningskampanj mot de partiledare som struntat i att svara när ett av Sveriges största communities för ungdomar ville ha svar på en enkel fråga - Varför ska vi rösta på dig?

Kristdemokraternas ledare, Göran Hägglund, s-ledaren, Mona Sahlin, och sverigedemokraternas Jimmie Åkesson - eller rättare sagt deras partiers vägrade svara.

Men ungdomarna på Hamsterpaj är ovanligt hämndlystna. Och fantasifulla.

Nu sprider de uppgifter om att Göran Hägglund är bror med Jimmie Åkesson.

– Vi försökte få med oss alla ungdomsförbunden på vår kampanj "jag tänker rösta tänker du?", men tydligen ville inte alla vara med och då måste vi använda utrymmet till något vettigt. Detta är ett sätt att tacka dem för visat intresse, säger Richard Rönnklint på Hamsterpaj.net.

Så här skriver busfröna på Nyheter24-gruppens ungdomscommunity:

"Visste ni att det i svensk partipolitik finns två bröder, allt i den klassiska tappningen att den ena är god och den andra är ond? Det stora problemet är att vi inte vet vem som är den gode och vem som är den onde", skriver Hamsterpajkillarna kryptiskt och fortsätter:

"Göran är 20 år äldre än herr Jimmie, men det intressanta är att Jimmie är född ett år efter att Göran flyttade hemifrån. Kan det vara så att Görans moder tog sista chansen att ha lite skoj nu när hon blev av med sin son?"

Gå in på Hamsterpaj och rösta fram den onde och den gode av bröderna Hägglund/Åkesson.

I morgon fortsätter smustkastningskampanjen. Och den här gången är det Mona Sahlins tur att få smisk.

Följ fortsättningen på Hamsterpaj.net.