Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Veckans inne- och utelista

- 14/06/2013, 15:52
Vilka är inne? Vilka är ute?
1 av 8

Vilka är inne? Vilka är ute?

Edward Snowden är given på listan.
2 av 8

Edward Snowden är given på listan.

Faksimil Guardian

Vi gillar Linda Johanssons mod.
3 av 8

Vi gillar Linda Johanssons mod.

Privat

Högsta domstolen slår fast att mannen gjort sig skyldig till våldtäkt.
4 av 8

Högsta domstolen slår fast att mannen gjort sig skyldig till våldtäkt.

Leif R Jansson/SCANPIX

Bingo ryter till.
5 av 8

Bingo ryter till.

Bingo Rimér

Hultsfred är igång!
6 av 8

Hultsfred är igång!

Zlatan själv ser i alla fall nöjd ut.
7 av 8

Zlatan själv ser i alla fall nöjd ut.

Faksimil Instagram Corinneandfriends

Så här såg Beyoncé ut på den bild som Cavalli skickade ut.
8 av 8

Så här såg Beyoncé ut på den bild som Cavalli skickade ut.

VECKA 24: Nyheter24 gräver i veckans nyhetsflöde och skiljer det briljanta från det mindre värdefulla.

Att tala i termer av "inne" respektive "ute" är något som får fler än oss på redaktionen att minnas det förvirrade 90-talet. Men listningsmetoden står sig fortfarande stark i konkurrensen och det finns få bättre sätt att sammanfatta veckan på. Här är de allra viktigaste under vecka 24:

INNE:

1. Edward Snowden

Utan att lägga allt för mycket värdering i huruvida han gått till väga på rätt eller fel sätt så är han utan tvivel veckans stora snackis. Avslöjandena kring PRISM, turerna kring flickvännen och löftena om att det kan komma fler avslöjanden. Snowden lär förbli aktuell.

2. Linda Johansson

Hon lovades en "drottninglön" på innekrogen om hon gick med på sex med den 73-årige vd:n. Istället så valde Linda att anmäla honom till diskrimineringsombudsmannen och pratade dessutom ut hos Nyheter24. Kämpa Linda!

3. Festivalsommaren

Nu är den äntligen här. En sommar är ingen riktig sommar utan festivaler. I går kämpade sig många genom den första blöta dagen av årets Hultsfredsfestival. Du hänger väl med i bevakningen hos Festival24?

4. Bingo Rimér

Bingo vet sannerligen hur man skapar rubriker. Nu går han ut och sågar svenska ungdomar som han anser vara alldeles för lata. Det roligaste med det hela? Att han lyfter fram sambon Katrin Zytomierska och Isabella "Blondinbella" Löwengrip som förebilder.

5. Högsta domstolen

Det uppmärksammades stort när en man som förde upp sina fingrar i underlivet på sin flickvän för att utföra en "otrohetskontroll" endast dömdes för olaga tvång i Svea Hovrätt. Nu har dock Högsta domstolen slagit fast att det visst handlade om en våldtäkt. Bra, säger vi på Nyheter24.

UTE:

1. Zlatans nya frilla

Vi älskar verkligen Zlatan och han är i princip den enda anledningen till att vi tror att det finns minsta lilla chans att nästa sommar blir en samba-sommar. Men nya frisyren? Nej, bara nej.

2. Roberto Cavalli

För två veckor sen tog Beyoncé plats på innelistan efter att ha rasat över H&M retuscherade bort hennes kurvor. I veckan var det dags igen när stjärndesignern Roberto Cavalli skickade ut en pressbild på en Beyoncé som inte var ett dugg lik sig själv. Faktum är att känslan var att halva stjärnan hade försvunnit. Inte så fräscht.