Torsdag 21 Okt
Stockholm

Avled i bilolycka – strax efter glada selfien

Collette och Ashleys selfie några minuter innan olyckan.
Collette och Ashleys selfie några minuter innan olyckan. Foto:

Kvinnan tog en selfie på vägen till sin möhippa och dog några minuter efteråt.

Kommentera (6)
Kopiera länk
Dela
Läs mer
OLYCKSHUSET

Det är inte en slump att familjen Cobbins väg kallas för Storbritanniens farligaste. I söndags utspelade sig fem bilolyckor i familjens trädgård. Läs mer här.  

En blivande brud, Collette Moreno, och hennes bästa vän, Ashley Theobald, var på vägen till en helg fullspäckad med festande när tragedin inträffade. De var på vägen till Lake Ozark i Missouri på fredag eftermiddagen och när de försökte köra om en lastbil fick de möte och krockade. 

Collette avled senare av sina skador, skriver Daily Mail. 

–Vi trodde båda två att det var lugnt att köra om, ingen av oss kände till att det var en backe längre fram, säger Ashley Theobald till KCTV. 

Tunga avgaser

Enligt Ashley Theobald började Collette Moreno lida av astmaattacker på grund av lastbilen som körde framför dem. Det var också en av anledningar till varför de började omkörningen. 

Tog en selfie

Collette var otrolig glad och såg fram emot sin möhippa. Några minuter innan de krockade med bilen publicerade hon en selfie på sig själv och kompisen på sin Facebookprofil

Bröllop på g

Collette Moreno bodde i Kansas City och skulle ha gift sig fyra veckor efter tragedin. Collette lämnade sin fästman, Jesse Arcobasso, och deras femårige son, skriver Daily Mail.

– Han förstår ingenting än, säger Jesse Arcobasso till KCTV och fortsätter:

– Jag vet att det kommer ta tid. 

Kommentera (6)
Kopiera länk
Dela