Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Reinfeldt störs av Volvovarslen

- 08/10/2008, 12:08 -

Statsministern känner sig orolig, men planerar inga åtgärder.

Varslen på Volvo Personvagnar har nu blivit en fråga för statsminister Reinfeldt. Han känner sig djupt bekymrad inför neddragningarna som komma skall. I samband med ett besök på polisutbildningen i Växjö fick han inför pressuppbådet tala om allt annat än poliser.

– Det är klart att man känner stor oro. Det drabbar många människor och familjer och riskerar att leda till uppsägningar, sa Fredrik Reinfeldt.

Han tycker att det är viktigt att poängtera att Sverige trots finanskrisen står starkt rustat med arbetsmarknadspolitik och infrastruktursatsningar. Dock planerar regeringen inte för några särskilda åtgärder utöver de som presenterades i budgetpropositionen, skriver TT i ett telegram.

– Vi har lagt förslag, som så fort riksdagen har godkänt dem, innebär ett mycket kraftfullt paket som vi kan föra fram och som verkar vara det som man nu ropar på, sa Reinfeldt.

Skrivet av: