Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

10 par som gick all-in på sitt bröllop

- 06/08/2017, 21:20 -

Tycker du att det verkar trist med ett klassiskt bröllop? Då ska du spana in dessa par som gått all in för udda teman.

1. Harry Potter-tema

Paret förlovade sig i Universals Wisard World och inget kändes mer rimligt än att bröllopet skulle följa samma tema. Brudens bukett skapades av sidor ur Harry Potter-böckerna och maten var inspirerad av filmerna. 

Bildkälla: Youtube

2. Shrek-tema

Medan vissa föredrar ett klassiskt bröllop med klara färger och detaljer bestämde sig det här paret för att göra tvärtom. Bruden och brudgummen klädde ut sig till Fiona och Shrek och vigdes inför 100 gäster som fick se den animerade filmen komma till liv. 

Bildkälla: Youtube

3. Alice i underlandet.

Det här paret klädde ut sig till Alice och Hattmakaren. Tillsammans ramlade de ner i kaninhålet och skapade sitt drömbröllop baserat på sin favoritfilm Alice i underlandet. Bröllopsmottagningen blev inget mindre än en fantastisk te-bjudning inspirerat av filmen. 

Bildkälla: Youtube

4. Superhjältar

Harley Quinn och Jokern vigdes utav Batman. Självklart kom gästerna utklädda till sina favorit superhjältar. 

Bildkälla: Youtube

5. Minecraft

Paret förlovade sig på "Minecon", en sammankomst för Minecraft-fans, och bestämde sig för att fullfölja temat på bröllopet likaså. Alla detaljer är handgjorda och hela lokalen förvandlades till en pixel-landskap. 

Bildkälla: Youtube

6. Hello Kitty

Den här kvinnan älskar utan tvekan Hello Kitty och självklart blev det temat för parets bröllop. Färgsprakande klädval och en ballong istället för bukett återspeglar den lilla kattens karaktärsdrag. 

Bildkälla: Youtube

7. Twilight-tema

Detta par är definitivt hardcore Twilight-fans. Bröllopet blev exakt som Edward och Bellas där alla detaljer från filmen stämde in. Paret ändrade även sitt efternamn till Cullen, helt lagligt. 

Bildkälla: Youtube

8. Star Wars-tema 

Brudparet fick sällskap av stormtroopers och alla gäster fick varsitt lasersvärd. Brudens pappa kom även utklädd. Han föreställde ingen mindre än Darth Vader.

Bildkälla: Youtube

9. Sagan om ringen-tema

Paret förvandlade fantasi till verklighet med ett Sagan om ringen-tema. Brudtärnorna hade alvöron och ingen mindre än Gandalf höll i vigseln.

Bildkälla: Youtube

10. Lilla sjöjungfrun

Paret återspeglar filmen perfekt med alla detaljer. Brudgummen och bruden såg i princip exakt likadana ut som karaktärerna Ariel och Erik i filmen. Till och med sötsakerna följde temat. 

Bildkälla: Youtube


Tjatar din partner om bröllop? Här är argumenten för och emot

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på omvärlden – både från Google Play och App Store.