Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Här är 9 personer som finns i alla Facebookgrupper

- 10/03/2018, 11:28

Precis som resten av internetsfären rymmer Facebookgrupper många olika personligheter. Personen som alltid startar bråk, mamman som delar med sig av Walters blöjbekymmer och the dramaqueen. Här är 9 personer som du hittar i alla facebookgrupper.

Trots att Facebooks gyllene era tog slut för flera år sedan så har platformen faktiskt saker utöver nyheter och events som man man kan fördriva tiden med. Nämligen Facebookgrupper. 

Oavsett om det är en grupp för människor som gillar tacos, eller en sminkgrupp, så finns det nio personer som du alltid kommer att hitta i gruppen.  

Den provocerande

Den provocerande personen i Facebookgruppen
Bildkälla: Giphy

Denna personens enda motiv är att starta bråk, alltid. Varje gång de blir avstängda i en tråd har de redan hunnit gå till personangrepp i en annan. 

Den provocerande gruppmedlemmen har också ett personligt vendetta med minst 7 personer i gruppen, som de aldrig ens träffat. Trots att det känns som att den blivit utesluten ur gruppen oräkneliga gånger så verkar den alltid hitta ett sätt att gå med igen. 

Typisk kommentar under personens inlägg: Nu stänger vi ner din tråd /Admin

Personen som verkligen, verkligen vill att du ska veta att den har ett barn

Föräldrar i Facebookgrupper.
Bildkälla: Giphy

Oavsett om samtalet handlar om ledvärk eller Nobelpriset så hittar denna person ett sätt att koppla det till sitt barn. Du vet nästan mer om denna personens barn än du vet om dig själv. Så mycket att det i princip känns som att "Walter, 2 år" är din egen son.

Typisk kommentar från föräldern: Dagen Walter föddes så kunde jag plötsligt hela 9:ans tabell utantill. Barn förändrar ens liv.

Personen som ställer de dummaste frågorna

Två minuter efter att denna personen var med om en bilolycka och punkterade lungan hade den lagt upp en bild i gruppen med texten "Hej, jag kan inte andas. Borde man ringa ambulansen? Eller?". Det är ett mirakel att hen ens levt så här länge. 

Typisk kommentar för personen: Hej! Jag råkade precis dricka två liter målarfärg, vad tycker ni att jag borde göra? 

Smygisen

Kim Kardashian, Facebooksmygaren.
Bildkälla: Giphy

Smygisen har varit med i gruppen sedan 2015 men har aldrig lagt upp något. Inte ens lämnat en kommentar. Du har börjat tro att personen kanske inte ens finns på riktigt. Det enda spåret personen lämnar efter sig är gillade kommentarer. 

Typisk kommentar för smygisen: *Ingen. Den lämnar inte kommentarer.*

Taggaren som bara taggar

Taggaren som alltid taggar en kompis, men aldrig skriver en kommentar. Och om den någon gång gör det så är det alltid "Kolla" eller "lol". Tyckte den om ditt inlägg? Tyckte den att det var det dummaste de läst? Vad vill den säga? Det är frågor som du aldrig kommer att få svar på. 

Typisk kommentar från taggaren: @Mia Wass

Den som alltid är värst

Personen som alltid haft det värst.
Bildkälla: Giphy

Oavsett vad du har gjort så har denna personen gjort något värre, något större. Det spelar ingen roll vad inlägget handlar om. Bröt du lillfingret? Då har denna personen brutit båda benen, samtidigt. Vann du 10 000 kronor på Lotto? Då vann hen 100 000 kronor i månaden – i tre år. Det finns inget som denna personen inte varit med om. Inget. 

Typisk kommentar för personen: Ja det är ju hemskt. Men vet du vad som är hemskare? Gången ja-

Personen som inte verkar göra något annat än att hänga i gruppen 

Denna personen finns överallt i gruppen, varje dag, hela tiden. Den kommenterar på allt och lägger ut inlägg var femte minut. Om det råkar vara så att du är vän med personen så surrar din mobil oavbrutet från alla notiser som personen visar vad personen lagt upp och kommenterat under dagen. 

Trots att den kan vara lite jobbig så är det personen du ska vända dig till om du vill hitta de roligaste och smaskigaste trådarna.

Hur du känner igen personen: *Faceobooknotis* Kim sänder nu live i gruppen "Hundar och bilar". 

The Dramaqueen 

Den dramatiska personen i Facebookgrupper
Bildkälla: Tenor

Denna person delar med sig av minst en livsomvälvande upplevelse i veckan. Förra måndagen delade hen med sig av hur hen nästan miste livet i mejeriavdelningen på Coop. Idag berättar hen om gången hen nästan hade en femkant med bland annat Alexander Skarsgård och Barack Obama

Typisk kommentar: ASSÅ OMG NI KOMMER ALDRIG TRO VAD SOM HÄNDE IDAG SÅ FUCKING SJUKT. 

Komikern

Komikern kommenterar inte ofta, men när den gör det så är det helt fantastiskt. Du har aldrig bevittnat någon med bättre komisk tajming eller mer träffsäkra memes. Du printscreenar personens svar och lägger upp i din och dina kompisars messenger-grupp. En gång skrattade du så mycket åt personens svar att du råkade kissa på dig lite. 

Hur du känner igen personen: Den lägger upp en av de roligaste gifarna du sett i år.

Personen som får dig att ifrågasätta mänskligheten

Personen i Facebookgruppen som du inte vill prata med
Bildkälla: Giphy

Du vet exakt vem denna personen är, för du har bekanta som är exakt likadana. När personen inte använder sig av Flashback som källa för att vinna ett argument, så delar den artiklar från Fria tider och foton från internet som "bevisar att jorden är platt".

Varje gång du lyckats frigöra ditt privata flöde från dumhet, publicerar denna person ett ännu dummare inlägg i Facebookgruppen. 

Typisk kommentar för personen: Fan vad alla ska vara så jävla känsliga nu för tiden.

Läs även: Utgång? Här är låten du kommer vara baserat på vad du dricker

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

Känner du igen någon av dessa gruppmedlemmar?