Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

5 saker du måste veta om en person innan ni blir tillsammans

Nyheter | 11/03/2018 20:59

Att träffa någon, få känslor och börja fantisera om en gemensam framtid kan vara riktigt härligt. Men det finns faktiskt några saker du bör vet om en person innan ni blir ett par. Här är fem saker ni borde prata om.

Att träffa någon och känna hur känslorna börjar blomma är riktigt härligt. Men när är man redo att bli ihop och finns det några saker man borde ta reda på innan man blir seriös med en person?

Ja, faktum är att det finns några saker ni borde ta upp innan ni blir tillsammans. För att få reda på att hen till exempel ska ut och resa i flera månader när du börjar bli riktigt kär kanske inte är så kul? 

Hens planer för det kommande året

När du börjar få känslor för någon och det är på gång att bli riktigt seriöst så kan det vara bra att ta reda på vad personen har för planer det kommande året.

För annars kanske du blir väldigt känslomässigt engagerad och gör massa planer för att sedan få reda på att han ska ut och resa i åtta månader, skriver Elite Daily

Och att hen typ drar nästa vecka, så därför kan det vara smart att ta reda på hens planer så du inte står där och får en chock när du får reda på det. 

Vad har hen för planer det kommande året?
Vad har hen för planer det kommande året? Bildkälla: TT

Hur och varför hens förra förhållande tog slut

Att prata om personer man tidigare varit tillsammans med kanske inte är drömsnacket för någon av er. MEN det är ganska nödvändigt att ha det. 

För om inte så kanske du får reda på att hen exempelvis fortfarande har känslor för sitt ex. 

Politik 

Ja, att prata politik innan man bestämmer sig kan vara bra. Det är såklart omöjligt att vara överens om allt men att veta var hen står i poltiken kan vara skönt. 

Relationen till deras familj

Att ta reda på hur relationen är mellan hen och hens släkt är smart. För även om du tänker att hens drama i familjen inte är din ensak, så kan det ganska snabbt bli det ändå. 

Vad har hen för relation till sin familj?
Vad har hen för relation till sin familj? Bildkälla: TT

Deras schema 

Kanske om ni började träffas under en period då hen är ledig, har lov eller något liknande. För hur ser hens vardag ut? Kanske krockar era schemat helt, såklart kan man lösa det med vilja och tålamod men det kan också ta massa energi och planering för att få ihop det. 

Så innan ni blir tillsammans, ta en titt på hur schemat ser ut och hur mycket hen jobbar och hur mycket tid hen är villig att lägga på relationen, skriver Elite Daily

Du kanske också vill läsa om sju meningar som du verkligen borde hålla koll på om din partner säger – det kan du göra här. Eller så kanske du vill läsa om de fem stadierna alla par går igenom? Då kan du läsa mer om det här

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

Är du i ett förhållande?