Lördag 3 Dec
Stockholm

5 tecken på att din crush gillar dig – baserat på hur hen skriver

Gillar hen dig?
Tecken på att din crush gillar dig baserat på hur hen skriver. Foto: Pixabay/Shutterstock(Montage)

Vad menade hen med det där och varför har hen inte svarat? Ja, att försöka lista ut om personen man skriva med faktiskt gillar en kan vara klurigt. Här är fem tecken på att din crush tycker om dig baserat på hur hen skriver.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Vi har alla varit där. Man skriver med någon och gör allt man kan för att försöka läsa in varenda tecken i hur hen skriver. 

Vad menar hen? Tycker hen om mig? Vad menade hen när han skrev så där?

Sajten Elite Daily har skrivit om några tecken som faktiskt tyder på att din crush verkligen gillar dig baserat på hur hen messar med dig. 

1. Hen svarar väldigt snabbt 

Om någon verkligen gillar dig så låter hen dig inte vänta länge på ett svar. Relationsexperten April Masini berättar för sajten att det lätt kan skapas oro och leda till sårade känslor när någon man skriver med inte svarar.

Men får du ett svar inom några timmar och ni konversationen flyter på så är det ett bra tecken. 

2. Hen startar ofta konversationer 

Masini menar att det finns personer som är mer bekväma bakom en skärm än i verkligheten. Folk som är blyga i verkligheten kanske inte är det i text och därför tar initiativ till textkonversationer mer ofta.

Det finns några tecken i hur hen skriver som visar att hen gillar dig. Bildkälla: Pixabay

3. Hen använder emojis och svarar inte med bara ett svar 

Du kanske har stött på en del personer som kanske inte verkar vara värsta charmörerna på sms, men det betyder såklart inte att hen inte gillar dig. Men emojis och entusiasm i meddelanden är typiskt för någon som gillar dialogen hen har. 

4. Hen ställer frågor 

När någon ställer öppna frågor och gör det ofta är det ett tecken på att hen vill lära känna dig. Men att vara den som ständigt ställer frågorna blir snabbt tröttsamt. 

5. Hintar om saker ni skulle kunna göra

Det här är faktiskt ganska viktigt, för visst, ni skriver och det är kul. Men ofta vill man ju träffas till slut? Så om det börjar komma hintar om saker ni kan göra är ett bra tecken. 

Att fråga rakt ut direkt om någon vill ses kan vara svårt för vissa, men om hen inte ens hintar om det eller liknande så kanske det kan vara ett litet problem, skriver Elite Daily

Du kanske också vill läsa om fem saker du MÅSTE veta om en person innan ni blir tillsammans? Det kan du göra här! Eller så kanske du är intresserad av de fem stadierna alla par går igenom – det kan du läsa mer om här

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

Är du i ett förhållande?
Tack för din röst!
Kommentera
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.