Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Snart kan du ångra skickade meddelanden i Messenger

- 08/11/2018, 14:52 -

Inom snar framtid kommer du att kunna "ångra" och radera ett meddelande som du skickat i en messenger-chat – upp till 10 minuter efter att du skickat det.

Snart besannas en dröm för många människor. Det är nämligen så att Facebook Messenger-användare inom snar framtid kommer att kunna ångra, och radera, skickade meddelanden, enligt The Verge. 

Efter att man skickat ett meddelande kommer man att ha tio minuter på sig att ändra sig, och då kommer meddelandet att tas bort från chatten. 

Messenger
Snart kommer du att kunna radera skickade meddelanden på Facebook Messenger. Bildkälla: Shutterstock

Den kommande uppdateringen fångades upp av Twitter-användaren @MattNavarra som såg den listad som "coming soon" i manualen för version 191.0 av Messengers iOS-klient, skriver The Verge. 

Messenger
Faksimil: Messenger.

En uppdatering som nog kommer att uppskattas, och användas, av många. Uppdateringen har tisslats och tasslats om sedan i april, då det visade sig att Facebooks VD Mark Zuckerberg använt funktionen själv, enligt The Verge

Tidigare i höst utsattes Facebook för en enorm nätattack. De gick då ut och förklarade att flera miljoner konton hackats. Läs mer om det här

Nyligen lades det även till en funktion i Facebookgrupper som gör att administratörer kan ta betalt från medlemmar. Läs om det här.