Facebook Messenger. Glad kvinna.
Snart kommer du att kunna radera skickade meddelanden på Facebook Messenger. - Foto: Shutterstock (Montage)

Snart kan du ångra skickade meddelanden i Messenger

Inom snar framtid kommer du att kunna "ångra" och radera ett meddelande som du skickat i en messenger-chat – upp till 10 minuter efter att du skickat det.


Snart besannas en dröm för många människor. Det är nämligen så att Facebook Messenger-användare inom snar framtid kommer att kunna ångra, och radera, skickade meddelanden, enligt The Verge. 

Efter att man skickat ett meddelande kommer man att ha tio minuter på sig att ändra sig, och då kommer meddelandet att tas bort från chatten. 

Snart kommer du att kunna radera skickade meddelanden på Facebook Messenger. Bildkälla: Shutterstock

Den kommande uppdateringen fångades upp av Twitter-användaren @MattNavarra som såg den listad som "coming soon" i manualen för version 191.0 av Messengers iOS-klient, skriver The Verge. 

Faksimil: Messenger.

En uppdatering som nog kommer att uppskattas, och användas, av många. Uppdateringen har tisslats och tasslats om sedan i april, då det visade sig att Facebooks VD Mark Zuckerberg använt funktionen själv, enligt The Verge

Tidigare i höst utsattes Facebook för en enorm nätattack. De gick då ut och förklarade att flera miljoner konton hackats. Läs mer om det här

Nyligen lades det även till en funktion i Facebookgrupper som gör att administratörer kan ta betalt från medlemmar. Läs om det här.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Bil misstänks ha sprängts i Landskrona

Sveriges Radio har tekniska problem

Sveriges Radios hemsida och app är delvis ur funktion.

Spelar ingen roll för vikten när du äter

Det är inte när på dygnet du äter utan hur mycket som avgör. Det budskapet kommer från amerikanska experter som gått igenom befintlig forskning om hur så kallade ätfönster påverkar vikt och hälsa.

Järfälla: Polisen rapporterar om brand

1 timme sedan
"Samtal om rök som väller ut från tak på tennishall i Kallhäll.", skriver polisen på sin hemsida.

Bohlin om kritiken: "Fick okej att höra av mig"

1 timme sedan
Ministern för civilt försvar Carl-Oskar Bohlin (M) slår ifrån sig kritiken som riktats mot honom i samband med att en kvinna avskedades från Energimyndigheten, rapporterar SR:s Ekot.

"Europa för beroende av krut från Kina"

1 timme sedan
Vapenproduktionen i Europa är alldeles för beroende av krutråvaror som nitrocellulosa från Kina, enligt Saabs vd Micael Johansson. Det utgör en risk för Europas säkerhet.