Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Avslöjandet: Så ser monstret i Bird Box egentligen ut

Nyheter | 09/01/2019 23:05

Nu kan vi se hur monstret i den omtalade filmen Bird Box var tänkt att se ut. I filmens slutversion klipptes bebismonstret nämligen bort och bra var kanske det.

Det är nog inte många som har undgått filmen Bird Box, som har tagit tittarna med storm. Redan efter en vecka gick streamingtjänsten Netflix ut med att filmen setts av 45 miljoner användare.

Den mörka thrillern utspelar sig i en dystopisk samtid, där en ond kraft plågar mänskligheten. De personer som ser varelsen går ett dystert öde till mötes. Den onda varelsen får nämligen människor att ta livet av sig och därför tvingas karaktärerna i filmen att bära ögonbindel.

Tittarna fick aldrig se varelsen i filmen, men nu har bilder släppts på hur det var tänkt att monstret skulle sett ut.

Birdbox
Bildkälla: Instagram

En stor läskig bebis

Ja, du läste rätt. Andy Bergholtz, som designade figuren har nu avslöjat på sitt Instagram-konto att monstret skulle ha olika skepnader beroende på vem den mötte. Just därför blev monstret skepnaden av ett läskigt spädbarn, eftersom det är baserat på huvudkaraktären Malories rädslor, som spelas av Sandra Bullock.

Obehaglig, skrämmande eller rent av rolig. Ja, adjektiven som fansen beskriver monstret med har varit blandade. I den slutliga versionen klipptes dock monstret bort ur filmen och vilket lämnar därmed den delen till tittarnas egna fantasi. Och kanske var det lika bra? Vad tycker du?

Nyheter24 har tidigare skrivit om Netflix varning att folk inte ska skada sig med den så kallade "Bird Box Challenge". Det kan du läsa mer om här.