Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Här är lifehacket som kommer förändra din hotellvistelse för alltid

- 09/10/2019, 15:05

Att bo på hotell är oftast riktigt härligt. Men det finns saker som kan ställa till det för din sömn. En man på Twitter har nu delat med sig av ett genialiskt lifehack som kommer förbättra din hotellvistelse.

Nybäddad säng, room service och att någon kommer och städar efter dig – ja, fördelarna med att bo på hotell är många. 

Men det finns något som många hotellgäster stör sig på och som verkligen kan sätta käpparna i hjulet för en god natts sömn – och det är illa konstruerade gardiner. 

Även om hotellrummet har mörkläggningsgardiner har du säkert någon gång vaknat upp av att ett starkt ljus letat sig in genom glipan mellan gardinerna som inte riktigt går ihop... 

Men oroa dig inte, en man på Twitter har nu delat med sig av ett genialiskt lifehack som kommer förändra din hotellvistelse för alltid. 

 – Jag minns inte vem som postade detta på Twitter för några år sedan, men vem du än är: du har förbättrat varje natt jag spenderat på ett hotell sen dess, skriver Rick Klau, twittrare.

Allt du behöver göra är alltså att ta en klädhängare och nypa ihop gardinerna så du slipper vakna upp tidigare än planerat. Smart va? 

Trött på långa flygningar i obekväma säten? Andas ut, det finns ett nytt knep som omvandlar stolen till en lyxsäng! Läs mer om det här! 

Kommer du testa detta?