Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Jeremy Clarkson fortsätter attackera Greta Thunberg: "Hon är en idiot"

- 27/11/2019, 18:00 -

Den brittiske programledaren Jeremy Clarkson har tidigare kritiserat den svenska klimataktivisten Greta Thunberg. Och nu är det dags igen.

Nyheter24 har förut rapporterat om den kända programledaren Jeremy Clarksons uttalanden mot den svenska klimataktivisten Greta Thunberg. Han har tidigare kallat henne "bortskämd snorunge" och bett henne "gå tillbaka till skolan". Nu är det alltså dags igen.

Jeremy Clarkson påstår denna gång att det är Greta Thunbergs fel att barn som växer upp idag inte är intresserade av bilar och bilprogram. 

– Av alla under 25 är ingen det minsta intresserad av bilar, Greta Thunberg har dödat det intresset, säger han i en intervju.  

"Barnen lär sig i skolan att bilar är farliga" 

Programledaren menar att barn som växer upp idag tidigt lär sig att bilar är farliga för miljön och därför har barnens bilintresse minskat. 

– Idag har barn lärt sig att bilar är farliga innan de har lärt sig att säga "mamma och pappa", därför bryr de inte sig om bilar. Hur många barn som växer upp idag har sovrumsväggarna fyllda med bilposters? 

Jeremy Clarkson fortsätter: 

– Hon är en idiot som går runt och säger att vi alla ska dö, det kommer inte lösa något min vän, säger programledaren i en exklusiv intervju med tidningen The Sun

Läs mer: "Hur blir man så sjukt gubbig som Jeremy Clarkson?"

Läs mer: Jeremy Clarksons nya hån mot Greta Thunberg

Läs mer: Jeremy Clarksons attack mot Greta Thunberg: ”Bortskämd snorunge”