Lärarens attack mot eleverna: "Jag hoppas ni dör i corona"

- 29/04/2020, 17:12

En lärare från New Jersey i USA fångades på film när hon skrek åt två elever som bröt mot direktiven om att stanna hemma på grund av coronaviruset. "Jag hoppas att ni dör i corona", skrek hon bland annat.

Ett videoklipp som cirkulerat på bland annat TikTok och Snapchat avslöjar en kvinnlig lärare från New Jersey som ropar ilsket åt två elever.

Läraren är upprörd över att eleverna bryter mot direktiven om att stanna hemma.

"Parken är stängd. Få in det i era tjocka huvuden. Ni är anledningen till att vi befinner oss i den här situationen. Ni är problemet, inte lösningen", skriker kvinnan.

Och fortsätter:

"Fortsätt att filma du. Vem ska du visa det för? Lägg upp det på sociala medier. Ni är idioterna som gör fel. Jag försöker bara rädda era liv. Men okej, dö. Jag hoppas att ni båda får coronaviruset och dör en lång och smärtsam död".

Den kvinnliga läraren filmades mitt i vredesutbrottet. Bildkälla: TikTok


Enligt Independent bor kvinnan i närheten av parken som eleverna befann sig i.

Jag blev chockad när hon sa sådär. Jag trodde inte att någon kunde uttrycka sig på det viset, särskilt inte en lärare. Hon borde uttrycka sig smartare, säger en av ungdomarna.

En föreståndare på skolan som kvinnan arbetar på säger att man blivit medveten om uttalandena och att hon är under utredning.

Jeff Martin, borgmästare, menar att han inte sett videon men tar avstånd från lärarens ord och förtydligar att coronaviruset inte är något som man skämtar om.

Läs mer: Folkhälsomyndighetens uppmaning: Gravida bör vara försiktiga