Tisdag 27 Jul
Stockholm

14-åriga Darya är gravid – påstod att 10-årig vän var pappan

Ivan och Darya kommer att uppfostra barnet tillsammans.
Ivan och Darya kommer att uppfostra barnet tillsammans. Foto: Instagram

För lite mindre än ett år sedan blev den då 13-åriga Darya känd efter att ha medverkat i ett tv-program – gravid. Hon påstod då att pappan till barnet var hennes 10-åriga vän Ivan, något som senare visade sig inte stämma.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Darya Sudnishnikova var bara 13 år när hon dök upp i en tv-show gravid, och påstod att pappan till barnet var hennes 10-åriga kompis Ivan

Det visade sig senare att detta inte stämde, utan att hon blivit våldtagen av en 16-årig kille – något hon varit alldeles för rädd för att berätta för sin omgivning. Hennes vän Ivan har dock lovat att hjälpa henne att uppfostra barnet.

Fick åka in akut

Sedan tv-programmet sändes har antalet följare på hennes Instagram vuxit så pass att hon anses vara en influencer, och man får då följa hennes resa med frekventa uppdateringar.

Den ryska 14-åringen fick under måndagen åka in akut till sjukhuset. Hon befinner sig i vecka 31, och berättar att hon är livrädd för att föda för tidigt. 

– Helt ärligt, jag är rädd för att föda. Vilken smärta det kommer vara... Jag är till och med rädd för att kliva ur sängen för man vet aldrig vad som kan hända, säger hon i den senaste videon.

Kommer att ta ett DNA-test

Angående vem som är pappa till barnet, är något hon kommer ta reda på till hundra procent efter födseln. Hon säger att hon kommer att ta ett DNA-test, och polisen kommer att ta ärendet vidare därifrån, skriver Mirror.

Kommentera
Kopiera länk
Dela