14-åriga Darya är gravid – påstod att 10-årig vän var pappan

För lite mindre än ett år sedan blev den då 13-åriga Darya känd efter att ha medverkat i ett tv-program – gravid. Hon påstod då att pappan till barnet var hennes 10-åriga vän Ivan, något som senare visade sig inte stämma.


Darya Sudnishnikova var bara 13 år när hon dök upp i en tv-show gravid, och påstod att pappan till barnet var hennes 10-åriga kompis Ivan

Det visade sig senare att detta inte stämde, utan att hon blivit våldtagen av en 16-årig kille – något hon varit alldeles för rädd för att berätta för sin omgivning. Hennes vän Ivan har dock lovat att hjälpa henne att uppfostra barnet.

Fick åka in akut

Sedan tv-programmet sändes har antalet följare på hennes Instagram vuxit så pass att hon anses vara en influencer, och man får då följa hennes resa med frekventa uppdateringar.

Den ryska 14-åringen fick under måndagen åka in akut till sjukhuset. Hon befinner sig i vecka 31, och berättar att hon är livrädd för att föda för tidigt. 

– Helt ärligt, jag är rädd för att föda. Vilken smärta det kommer vara... Jag är till och med rädd för att kliva ur sängen för man vet aldrig vad som kan hända, säger hon i den senaste videon.

Kommer att ta ett DNA-test

Angående vem som är pappa till barnet, är något hon kommer ta reda på till hundra procent efter födseln. Hon säger att hon kommer att ta ett DNA-test, och polisen kommer att ta ärendet vidare därifrån, skriver Mirror.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Ukrainas arméchef: De har mycket mer än oss

Tv-kocken hyllas av Nyhetsmorgon-kollegorna: "Finast och coolast av alla"

För några dagar sedan opererade tv-kocken Erik Videgård från Nyhetsmorgon sin käke. På Instagram berättar han att han fått mycket kommentarer om sitt utseende genom åren, men följarna hyllar honom.

Polisen i Svenljunga rapporterar om trafikolycka

"På länsväg 1566 sydost om Håcksvik har en bilist och en motorcyklist kolliderat.", skriver polisen på sin hemsida.

Polens president stoppar dagen efter-piller

Polens president Andrzej Duda använder sitt veto för att sätta stopp för regeringens planer på att lätta på restriktionerna mot receptfria akuta p-piller.

Polisen i Oskarshamn rapporterar om trafikolycka

"En personbil kolliderar med ett rådjur på E22 i höjd med Oskarshamn.", skriver polisen på sin hemsida.

Ica-chefens svar på kundernas hårda kritik mot nya varan: ”Våga prova”

1 timme sedan
Ica har fått hård kritik efter lanseringen av den nya "hushållsfärsen". Nu svarar matjätten på kundernas negativa kommentarer.