Lördag 27 Nov
Stockholm

Kanye West hyllade Kim Kardashian – nu rasar fansen

Kanye har fått en hel del kritik efter inlägget.
Kanye har fått en hel del kritik efter inlägget. Foto: Instagram, Twitter

Flera av Kanye Wests följare på Twitter kritiserade artisten efter ett inlägg, där han hyllade sin fru Kim Kardashian West för att ha blivit miljardär.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Att göra framsteg och klara av stora utmaningar är en del av allas liv, och att bli firad av vänner och familj är en bonus som följer med.

Är miljardär

Men det är endast några få människor i världen som får uppleva hur det är att kunna räkna sig själv som miljardär – något som Kim Kardashian West nu kan kalla sig.

Detta då hennes företag KKW Beauty skrev ett avtal med skönhetskonglomeratet Coty. Affären gick i mål på en miljard dollar.

Kanye West hyllade

Det är ju minst sagt värt att fira, något som Kims man och artisten Kanye West såg till att göra, inte bara i verkligheten utan även på Twitter.

Men det var många som reagerade på inlägget – av två anledningar.

Bildkälla: Twitter

"Jag är så stolt över min vackra fru Kim Kardashian West för att hon officiellt blivit en miljardär. Du har bemästrat de starkaste stormarna och nu lyser Gud på dig och vår familj", skriver han bland annat.

Men det är många som undrar över den tillhörande bilden. Några i kommentarsfältet under menar att det är ett stilleben, en slags konstform. Det kan ju kännas ganska logiskt, men Kanye är ju ganska känd för att komma med väldigt annorlunda idéer.

"Läs rummet, idiot"

Den andra orsaken till varför många reagerade på inlägget, var just på grund av artistens timing. 

Bildkälla: Twitter

"Läs rummet, idiot", skriver en användare som syftar till den ekonomiska krisen som pågår världen över.

Många tycker att inlägget är osmakligt och endast skryt.

Men det råder delade meningar. Andra användare menar att det är självklart att han ska få vara stolt och glad över Kims prestationer, oavsett rikedom.

Kommentera
Kopiera länk
Dela