Trump vill skjuta upp valet i USA.
Trump vill skjuta upp valet i USA. - Foto: Tony Gutierrez/TT, Twitter

Donald Trump om valet 2020: "Det mest bedrägliga i historien"

2020 är valår i USA. Nu har Donald Trump återigen väckt reaktion på Twitter när han ifrågasätter huruvida valet bör skjutas upp "tills folk kan rösta ordentligt och säkert".


I höst är det val i USA och spänningarna sträcker sig bland befolkningen. Någon som uttryckligen verkar nervös över valresultaten är den nuvarande presidenten Donald Trump, som på Twitter frågar sig ifall det inte är bättre om valet skjuts upp.

Detta efter att det pågått diskussioner om poströster, något som Trump menar kan leda till valfusk.

"Skjut upp valet"

"Med universell poströstning kommer 2020 att vara den mest FELAKTIGA & BEDRÄGLIGA valet i historien. Det kommer att innebära en stor förlägenhet för USA. Skjut upp valet tills människor på rätt, säkert och ordentligt sätt kan rösta???" skriver han på Twitter.

Bildkälla: Twitter

I kommentarsfältet möts han av motstånd. En användare frågar "Vad i helvete är fel med dig?" och andra menar att om man kan protestera ensam, så kan man rösta ensam.

/
Val
/
USA
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Bryssel stoppar ytterhögerns möte – kritiseras

Flöjtkråkan och hunden – återförenade vänner

Den osannolika vänskapen mellan en fågel och en hund i australiska Queensland får fortsätta. Kompisarna har hundratusentals följare på Instagram, men deras vänskap blev för några veckor abrupt avbruten.

Polisen i Karlstad rapporterar om brand

"Det brinner i ett flerfamiljshus i Skåre", skriver polisen på sin hemsida.

Trump startar strömningstjänst

Ex-presidenten Donald Trumps mediekoncern Trump Media & Technology Group ska lansera en strömningstjänst – samtidigt som bolaget fortsätter att rasa på USA-börsen.

Strejkvarsel på Heathrow

Gränskontrollanter på den stora Londonflygplatsen Heathrow varslar om strejk i slutet av månaden. Mellan den 29 april och 2 maj väntas över 300 medlemmar i fackförbundet PCS lägga ned sitt arbete och lämna passkontrollen.

Polisen i Värnamo rapporterar om bedrägeri

1 timme sedan
"Bedragare misstänks för bedrägeri", skriver polisen på sin hemsida.