Torsdag 2 Dec
Stockholm

Dokument avslöjar: Ghislaine Maxwell fick massage av Epsteins sexslavar

Ny information har kommit fram under rättegångarna mot Ghislaine Maxwell.
Ny information har kommit fram under rättegångarna mot Ghislaine Maxwell. Foto: Instagram

Rättegången mot Ghislaine Maxwell och hennes inblandning i Epstein-fallen är fortsatt i fullgång. Nya dokument avslöjar att hon bland annat fick massage av hans sexslavar vid flera tillfällen.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Tidigare i somras greps den omtalade Ghislaine Maxwell efter att ha försökt fly från FBI, något som Nyheter24 skrivit om här.

Lurade till sig offer

Maxwell påstås ha haft en betydande roll i den sexhärva som cirkulerat kring den bortgångne finansmannen Jeffrey Epstein, som tog sitt liv i fängelse i väntan på rättegång. Hon ska enligt åklagare ha hjälpt Epstein att lura till sig minderåriga flickor som han sedan förgrep sig på. Detta kan du läsa mer om här.

Kort efter att Maxwell greps av FBI drog rättegångarna igång. En stor fråga i fallet har varit huruvida de 80 hemligstämplade dokumenten ska komma att avslöjas eller inte, något som Maxwell och hennes advokater kämpat för att stoppa.

Prins Andrew inblandad

En av de saker som bubblat upp till ytan under rättegångarna är den om att Epsteins högra hand påstås ha haft orgier med minderåriga tjejer. Maxwell nekar däremot till brott.

Nu har nya detaljer kommit fram i ett förtal som väcktes mot Maxwell redan 2015. Enligt dokumenten handlar det om prins Andrew och hans medverkan i de olika fallen. Hanna Sjoberg, som även hon var en av Epsteins sexslavar, vittnar om att prins Andrew ska ha smekt hennes bröst med en docka som föreställde honom själv.

Fick massage av sexslav

Maxwell får även, under rättegången, frågan om hur många gånger hon fick massage av Sjoberg, varpå hon svarar att hon inte minns men att det var "en hel del".

När advokaten sedan frågar om dessa stunder innefattade sex, instruerar Maxwells advokat henne att inte svara på frågan. 

Hon nekar även till att ha rekryterat unga flickor till Epstein, skriver The Sun.

Kommentera
Kopiera länk
Dela