Nya Ica-Stig har gjort debut i rutan men vem är det?

- 26/01/2021, 16:29 -

Nya Ica-Stig har gjort sin första reklamfilm. Och visst är det en gråhårig man som skymtar där bakom toapappret...eller?

Vem som ska ersätta Loa Falkman som butikschefen Stig i Ica:s populära reklamer har engagerat det svenska folket i veckor.

– Vi visste att det är många som är engagerade och det är så klart jätteroligt, säger Mats Mehlberg, pressansvarig på Ica.

I Nyheter24:s omröstning som pågår just nu, tror 30 procent att Robert Gustafsson är nya Ica-Stig, tätt följd av Allan Svensson 20 procent och Suzanne Reuter på 12 procent. 

Du kan följa hela omröstningen – och rösta på vem du tror blir nya Ica-Stig här.

Gråhårig man?

Ända sedan det blev klart att nuvarande Ica-Stig skulle gå i pension, så har det kommit små ledtrådar i reklamerna om vem efterträdaren är. 

Eftersom det varit två män på posten hittills – Hans Mosesson under de första 13 år och sedan Falkman i sex år – har många luskat på om det inte är dags för en kvinna att ta över.

Därför var det nog många som blev besvikna när Ica släppte en första glimt av efterträdaren under måndagen.

För visst är det en gråhårig man som skymtar där – skickligt dold bakom toalettpapper, äpplen och hyllplan? Eller är det världens bästa förklädnad och en peruk?

Vem kan det vara? Foto: youtube
Vem kan det vara? Foto: youtube

Glenn Hysén?

I kommentatorsfältet på Icas Facebook diskuteras det flitigt vem det kan vara. De flesta verkar tro på Johan Rheborg, Björn Kjellman eller Robert Gustafsson. 

En populär outsider är förre fotbollsproffset Glenn Hysén som ju gjorde succé med Ica-reklam på bröstet under IFK Göteborgs storhetstid på 80-talet.

Den 31:a januari kl 21.15 vet vi – då avslöjas identiteten i en reklamfilm på TV4.

LÄS MER: 

Loa Falkman slutar som Ica-Stig – de här kan ersätta

Lidl välkomnar Ica-Stig

Är Thomas Ravelli nya Ica-Stig?