Genrebild på handklovar och burgare.
Polisen grep personalen när de inte blev serverade gratis burgare. - Foto: Per Danielsson/TT och Adam Ihse/TT

Polis fick inte gratis hamburgare – grep personalen

Som restaurangbesökare har du rätt att säga till om det är dålig service. Men poliserna i Pakistan tog det till en ny nivå.


Hela personalstyrkan på hamburgerrestaurangen Johnny & Jugnu i östra Lahore, vilket är 19 anställda, greps av otroligt hungrig pakistansk polis. Gripandet skedde nämligen i samband med att de nekades gratis burgare.

Poliserna stängdes av

Personalen hölls kvar i ungefär 7 timmar innan de släpptes. De nio griniga poliserna har nu stängts av från sina tjänster, enligt polischefen Inam Ghani. Han menar att "ingen har rätt att ta lagen i sina egna händer", skriver TT.

Snacka om "hangry"!

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Swish förändring – för att skydda dina pengar

Ny mobiliseringslag undertecknad av Zelenskyj

Ukrainas president Volodymyr Zelenskyj har skrivit under en delvis kontroversiell ny mobiliseringslag, meddelar regeringen i Kiev.

Höj värdet på din bostad – med enkla ändringen: "Står ut"

Maria Friström, 43, bytte bana och började flippa bostäder för miljonbelopp. I en intervju med Nyheter24 berättar hon om misstagen man ska passa sig för och den enkla renoveringen som kan höja värdet på din bostad.

Årets nya Ikea-möbler för gamers, som du måste blåsa upp själv

Ikea lanserar en möbelkollektion för dataspelare, som ska vara lättare att plocka fram och städa undan – för en gamingcommunity som vuxit upp.

Riksrätt i senaten för Bidens minister

Har USA:s minister med ansvar för inrikes säkerhet "medvetet och systematiskt" underlåtit att hålla gränsen mot Mexiko säker? Republikanerna i representanthuset anser det och skickar därför ett riksrättsåtal till senaten. Men där väntas processen mot Alejandro Mayorkas avslutas illa kvickt.

L: Inför maxtak i skolan

Liberalerna vill införa ett maxtak för klasstorlekar i skolan. Det ska inte vara ett lotteri i skolan som man möts av alltför ofta i dag, säger partiledaren Johan Pehrson.