Misstänkt mördare bad om ursäkt på Facebook

Dagen efter 13-åringen sköts ihjäl med ett skott i ryggen skrev den misstänkte mördaren ett inlägg till honom på Facebook.
– Han skrev att han bara ville skrämma honom, säger polisen.


Flera hot

Enligt polisens material från 13-åringens Facebook hade han utsatts för hot en längre tid. Flera olika dödshot från flera olika personer har spårats av polis och mamman hoppas på att fler åtalas.

VIRGINIA. I november 2012 sköts en 13-årig pojke ihjäl utanför sitt hem i Newport, Virginia. Inför den stundande rättegången rapporterar flera amerikanska medier att 15-åringen erkänt att det var han som sköt.

Dagen efter mordet skrev 15-åringen flera inlägg till 13-åringen på Facebook där han förklarade att han inte ville döda honom.

– Han skrev att han bara ville skrämmas genom att skjuta honom. Han skrev även att han var ledsen för att pojken dog eftersom de tidigare var vänner, säger en polis enligt WTKR.

"Det ger oss inte min son tillbaka"

Den som läste meddelandena först var 13-åringens mamma. Hon förklarar att hon bara stirrade på skärmen när hon insåg vem avsändaren var.

– Hans ursäkter och det var inte meningen-förklaringar betyder ingenting. De ger oss inte min son tillbaka. De förändrar inte det faktum att han förändrade så många människors liv genom att göra något så dumt, säger hon till WTKR.

Mamman tror inte på 15-åringen

Enligt polisens undersökning skrev 15-åringen även att han trodde att 13-åringen skulle attackera honom. Det är en förklaring mamman inte köper.

– Hur stort hot kan han ha varit om du sköt honom i ryggen, frågar hon sig, enligt WTKR.

/
/
/
USA
/
Senaste nytt

Polisen i Pajala rapporterar om trafikkontroll

Här är Sveriges alla turer mot Natomedlemskap

Ännu ett steg har tagits mot Sveriges intåg i Nato – Ungerns talman har undertecknat ansökan. Resan dit har varit lång, och allting började när Ryssland attackerade Ukraina för två år sedan. Här är de viktigaste turerna:

Amorteringskravet: Så slår det mot bopriserna

1 timme sedan
Det skärpta amorteringskravet har inneburit en stor prispress på mindre lägenheter, enligt bostadssajten Hemnet. Det som förvånar är att det är så stor skillnad mellan de stora och mindre bostäderna, säger Erik Holmberg, analytiker hos Hemnet.

Martin Melin ångrar uttalandet om guccikepsar – utesluter inte Östermalm

1 timme sedan
Liberalernas talesperson i polisfrågor Martin Melin har ångrat sitt mycket kritiserade uttalande om kriminella och guccikepsar. I en intervju med Dagens ETC säger han ”Varsågoda medborgare".

Ungerns talman signerade Natoansökan

1 timme sedan
Det ungerska parlamentets talman har undertecknat ratificeringen av Sveriges Natomedlemskap. Men även presidenten ska skriva under.

Norge: Helikoptervraket bärgat ur havet

2 timmar sedan
Den havererade helikoptern utanför Bergen i Norge har bärgats ur havet, meddelar norska haverikommissionen. Vraket kommer nu att fraktas med fartyg till en norsk marinbas i Bergen.