Raymond Frolander räddades.
1 av 3
Raymond Frolander räddades. - Foto: Faksimil KHON2
Av sitt eget offer.
2 av 3
Av sitt eget offer. - Foto: Faksimil KHON2
3 av 3
- Foto: Faksimil KHON2

Pappa misshandlade pedofil som antastade sonen – slipper straff

Minns ni pappan som attackerade en pedofil som förgrep sig på hans son?


Nyheter24 har tidigare rapporterat om det uppmärksammade fallet då en amerikansk pappa upptäckte att en man förgrep sig på hans son – och gick till attack.

Han misshandlade förövaren svårt, och ringde sedan larmcentralen.

– Jag upptäckte precis en vuxen man förgripa sig på... och jag har honom i en blodig pöl åt dig konstapeln, sa pappan under samtalet.

Efteråt berättade han att han hade dödat honom, om inte hans son stoppat honom.

Pedofilen heter Raymond Frolander, och har nu dömts till 25 år i fängelse, skriver The Independent.

Pojken som blev antastad ska ha berättat att det inte var första gånger Frolander gjorde detta – det ska ha börjat när pojken var åtta år. När Frolander greps var han elva.

Pappan däremot åtalas inte för något brott. Polisechefen Mike Chitwood säger att pappan bara "agerade som en pappa", och att han inte fann någonting som pappan skulle kunna åtalas för, skriver The Independent.

/
/
USA
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Borde pappan straffas?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Samband mellan sprängningar utreds – kvinna dog

10 yrken där du får jobb direkt – och lön på upp till 35 000 i månaden

Det är lågkonjuktur, men det betyder inte att det är nattsvart på arbetsmarknaden för det. Nyheter24 listar tio yrken där möjligheterna till jobb är stor.

Ica-butiken betalar en miljon för säkerheten: "Det är hemskt"

Svensk dagligvaruhandel utsätts för allt fler brott. Fler än hälften av butikerna utsattes för allt från stöld till hot och våld under första kvartalet 2024. Och kostnaden för att stävja brottsligheten kostar handlarna enorma summor.

Två döms för djurplågeri på slakteri

Grisar på ett skånskt slakteri utsattes för allvarliga och upprepade brott. Två män döms nu till villkorlig dom och dagsböter av Ystads tingsrätt, som kommit fram till att 18 djur vid slakt har lidit på ett sätt som är att bedöma som djurplågeri.

Man begärs häktad efter överfall mot advokat

Den man i 65-årsåldern som greps efter en misshandel i Norrköping i helgen har begärts häktad, på sannolika skäl misstänkt för synnerligen grov misshandel, rapporterar P4 Jönköping.

Tyska investerare ser ljusare på framtiden

Stämningsläget inom den tyska ekonomin förbättras ytterligare. Zew-index, en månatlig undersökning, steg i april till 42,9 från ett index på 31,7 i mars.